Tinerele de azi

  Tinerele din ziua de azi doar la cateva lucruri mai viseaza.

Viseaza indelung la cai verzi pe pereti, viseaza la diamante, cum sa “inoate” prin articole de imbracaminte si incaltaminte (oferite!), la cum sa ajunga vedete, modele/fotomodele; sa cante doar la Sala Palatului sau mai “grav” la Metropolitan Opera. In mod evident, majoritatea sunt influentate de ceea ce vad la televizor, de ceea ce asculta pe Youtube si citesc pe Facebook. Nu mai sunt influentate de zanele din carti, nu mai asteapta sa vina Fat-Frumos pe calul alb…

 Insa da, din pacate, dincolo de aparenta acestor straluciri virtuale, e o lume foarte cruda si urata in spate!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 10 Comments
 1. Cris-Mary says:

  happy Eu le compatimesc, pentru ca am impresia ca e din ce in ce mai greu sa-ti gasesti adevarata dragoste pentru ca si tinerii de azi sunt departe de a fi Fat-Frumosi. Dar ai dreptate,din pacate sau maturizat prea repede si sunt mult prea materialiste.

  • addicted says:

   Asa este insa de vina sunt si pretentiile ridicate! Feti-Frumos si Elene Cosanzene mai exista doar ca nu multi au rabdarea de-ai descoperi. Sunt atenti la altele sau sunt influentati de anturaj…

 2. Pe mine mă şochează cât sunt de naive şi cât de mult cred în visul lor! De fapt, nu e visul lor, e visul unei actriţe din ceva film, şi speră să se întâmple lucrurile la fel şi în realitate.
  Şi aşteaptă şi aşteaptă pe cineva perfect, dar nu văd că ele copiază pe cine nu trebuie şi aşteaptă pe cineva de care nu au cu adevărat nevoie sau atunci când îl găsesc nu sunt încântate.
  Fetele de azi nu au personalitate, nu ştiu ce vor de la viaţă, nu ştiu ce înseamnă să fii femeie, soţie, mamă. Ele cred că totul e ca în filme, iar atunci când realitatea le loveşte, recurg la gesturi extreme. Fie intră în depresie, fie se neglijează, fie…

  • addicted says:

   Ma, pana la o anumita varsta e ok sa visezi, sa TE visez nu stiu ce star dar apoi trebuie sa iti revii, sa pasesti pe realitate.
   Da, chiar asa e cum zici, nu au personalitate, nu-si gasesc locul ( multe nici nu se obosesc sa si-l caute!), au caractere vulcanice, sunt pretentioase si dizgratioase!

 3. javra says:

  E de vină educaţia (ne)primită de aceste fete naive.

  • addicted says:

   Porneste de la educatie dar conteaza mult si anturajul si ceea ce vad in jurul lor. Cunosc parinti exemplari, ce au oferit copilasilor o educatie buna iar acestia pana la o anumita varsta au fost ok… pana au ajuns la facultate sau prin alte parti si s-au lasat schimbati de anturaj!

 4. Hapi says:

  Noi la ce visam cand eram foarte tinere?
  Tu iti mai amintesti? happy

  • addicted says:

   Da, la dragonii si printisorii galanti din carti si la blondul (Ivo) din Inger Salbatic. Avea postere pe pereti, rosu in obraji si timiditate deplina. Nu-mi fluturam bucile pe sub o rochita scurta la 12 ani si nu visam la masini si baieti ce au cont colosal in banca. Eram si atunci astfel de “specimene” dar …..

 5. ioly says:

  Pe vremea noastra nu exista ce exista acum dar asta nu este o scuza pentru ca si atunci erau altele. Atat fetele cat si baietii viseaza la alte lucruri mai neortodoxe ca sa le zic asa tongue

Leave a Reply

Your email address will not be published.