Ziua internationala a imbratisarilor-Cea mai deprimanta zi din an

 Eiiii ca sa vezi, s-a aflat si care este cea mai deprimanta zi din an – ziua de astazi, luni 21 ianuarie – ziua internationala a imbratisarilor gratuite

Pentru multi ziua de luni este cea mai stresanta si urata zi din saptamana. Pentru mine, din fericire sau nu, e o zi ca oricare alta, nimicitoare o consideram doar in liceu pentru ca stiam ce ore ma asteapta! Revenind totusi la cea mai deprimanta zi din an, ziua de azi. De ce e astfel considerata? Pai se pare ca in urma unor studii s-a descoperit faptul ca oamenii zambesc mai putin spre sfarsitul lui ianuarie iar in ziua de 21 se atinge „apogeul”, cel putin asta declara psihologul Cliff Arnall.

Numita “Blue Monday- Lunea Posomorata”, ziua a fost calculata de Arnall, fost profesor al Universitatii Cardiff, pe baza mai multor factori: starea vremii, datorii si dorintele neimplinite in noul an. Grozava campanie a pisalogului psihologului a pornit pe 24 ianuarie 2005. Acesta a calculat tot in 2005 si cea mai fericita zi de luni aceasta fiind cea de-a treia luni din iunie.
Interesant este faptul ca astazi este si ziua internationala a imbratisarilor, prin urmare… imbratisati cea mai deprimanta zi din an, imbratisati ziua de luni! Ha ha.

Voi dragilor, ati simtit ceva astazi in mod special?


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 12 Comments
 1. Andera Y spune:

  Hmm… Inafara de faptul ca ceasul de pe perete ma bulverseaza in continuu (pentru ca i s0au terminat bateriile si tot 09:25 arata, deci… o luni eterna…winking, n-am prea avut timp sa ma gandesc la altceva, sa ma simt deprimata, suparata, blue sau cum mai o fi ea. big grin I feel good tananananana! rolling on the floor)

 2. Iulia Nanescu spune:

  Da, am simtit un teanc de foi care avea nevoie de solutii rapide si prompte. Si cred ca la cat de multe si nervoase erau foile aveau nevoie si de o imbratisare.

 3. Cris-Mary spune:

  Ahabig grin Acum se explica totul .. De aia am fost asa abatuta.. Acum as vrea sa sarbatoresc partea cu ziua imbratisarilor big grin

 4. Loryloo spune:

  Cu vreme asa frumoasa, ca de primavara, cine sa se mai gandeasca la zile posomorate?! happy

 5. javra spune:

  Un scriitor italian a spus ceva drăguţ:
  „Oamenii sunt îngeri cu o singură aripă. Trebuie să se îmbrăţişeze ca să poată zbura”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *