Ceasul ticaie…

Ceasul ticaie… si-ar trebui sa profitam din plin de FIECARE zi, fiecare clipa! Cum putem afla cat de important este timpul? Simplu, avem nevoie de cateva momente de gandire.

Daca vrei sa realizezi valoarea unui an, intreaba un student care si-a picat examenele.  Valoarea unei luni? Intreaba o mama care a dat nastere prematur copilului ei…

Pentru a realiza valoarea unei saptamani, intreaba editorul unui ziar saptamanal.  Valoarea unui minut? Intreaba o persoana care a pierdut trenul. Pentru a realiza valoarea unei secunde, intreaba un sofer care tocmai a evitat un accident iar pentru a realiza valoarea unei fractiuni de secunde, intreaba o persoana care a castigat o medalie de argint la Olimpiade!

Timpul ne scapa, timpul NU asteapta pe NIMENI! Pretuieste timpul pe care il ai, respecta-ti timpul liber. Pretuieste-l si respecta-l si mai mult pentru ca ai pe cineva drag alaturi cu care merita sa iti petreci timpul.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 14 Comments
 1. Ms Pink spune:

  Eo lectie pe care toata lumea o aude, dar nimeni nu o invata. Si cand realizeaza, e deja prea tarziu, timpul a trecut.

 2. javra spune:

  Frumos, RoxAnne!
  Citeşte „Timpul” lui Solomon Marcus, un matematician evreu din Bacău!

 3. pensiuni delta dunarii spune:

  Viata trebuie traita…nu trebuie sa te intorci niciodata in trecut..nici macar pentru o clipa…mergi inainte orice ar fi!!!

  • addicted spune:

   Da, bine zis TREBUIE! Sunt multe lucruri ce ar trebui sa le facem pentru a avea un prezent si un viitor placut si linistit dar…. teoria nu se pupa cu practica mereu.

 4. Minnie spune:

  “Time you enjoy wasting is not wasted time.”
  ― Marthe Troly-Curtin, Phrynette Married

 5. Cred ca am pierdut timp pretios cu persoanele nepotrivite, dar din greseli se invata .

 6. miha.ela spune:

  orice am face timpul trece .. happy

 7. carolina spune:

  foarte frumos! m-a uns pe suflet!

 8. Cris-Mary spune:

  Eu nu-mi bat joc de timp dar in ultimul ..timp.. el isi cam face de cap..pare un copil razgaiat care fuge de mine si imi trage un ”na na na na na na” .. l-as trage un pic de urechi sa mai stea in loc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *