Din nou despre studii, studii si iar studii dar de aceasta data unul destul de interesant…
Un grup de voluntari ( 57 la numar ) a fost invitat sa bea ciocolata calda din cani de diferite culori: portocaliu, rosu, alb si crem, in cadrul unui studiu realizat la Universitatea Politehnica din Valencia. Care a fost concluzia? Desi era vorba de acelasi lichid, voluntarii au declarat ca ciocolata din cana portocalie a fost mai gustoasa prin urmare mai buna!
De ce credeti?
“The color of the container where food and drink are served can enhance some attributes like taste and aroma.”
Habar nu am daca din cana portocalie era bun, dar sunt convinsa ca din cea rosie era fenomenal!
Depinde, la culoarea portocalie reactioneaza altfel creierul…
Bun asa
EU beau cafeaua dintr-o cana roz .. ar trebui sa fie cafeaua cu cel mai optimist gust din lume 

Ar trebui.
Eu beau in fiecare zi in cate o cana si nu am stat niciodata sa ma gandesc daca are un anumit gust cand schimb cana. Maine am sa vad!
Ia sa faci o proba sa vezi ce iese
Incerc si eu 
Incercam.
Ceasca mea preferata este alba si cafeaua are gust bun. Uneori beau in ceasca primita de la Fares, dar atunci este sarbatoare. Imi da un sentiment de bine…
Da, cunosc acel sentiment de bine…
Eu am vreo 10 cani si beau in fiecare zi in cate una diferita, asta m-am obisnuit si imi place ca majoritatea sunt primite si ma duc si cu gandul la persoanele ce mi le-au daruit.