Un simplu gest

Sa nu uitam niciodata ca suntem aici pentru a-i face fericiti pe cei din jurul nostru, pentru a le aduce liniste, lumina si speranta! Un simplu gest poate schimba o viata…


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 6 Comments
 1. Minnie spune:

  Parerile sunt împartite…..
  Unde sunt parintii?

 2. Ms Pink spune:

  In comparatie cu altii, ar trebui sa multumim in fiecare secunda pentru ceea ce avem. Pentru ca ceea ce ne lipseste noua este nimic in comparatie cu lipsurile altora. Pentru ca adevaratele drame se petrec in viata altora, nu a noastra. Fiecare dintre noi are probleme si greutati, insa cand ma uit in jurul meu, la alte probleme, ma ingrozesc.

  • addicted spune:

   Exact insa ideea e sa realizam toate astea fara a mai fi nevoiti sa privim in jurul nostru. Sa fim pur si simplu recunoscatori pentru ceea ce avem, ce realizam fara a ne „ambitona” probleme altora care sunt mai mari/grave decat ale noastre.

 3. Cris-Mary spune:

  Ai dreptate , uneori un simplu gest ca si o mana intinsa atunci cand esti la necaz poate insemna o viata salvata sau o turnura spre bine. Uneori insa depinde si cui ii intinzi mana ..

  • addicted spune:

   Da, clar. Se spune ca nu conteaza catre cine faci un gest conteaza ca il faci, conteaza acel ” ma bine c-am facut asta! ” . La urma urmei e problema celuilalt cum iti ia ajutorul ,ce face cu el important e ca tu l-ai facut si te-ai simtit bine atunci. Ideea e sa nu se profite pentru ca sentimentul ala de bine se poate transforma in sentiment de…. regret.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *