Horoscopul anului 2013

Pentru cei care abia asteapta sa vada ce ii pandeste in anul 2013 iata horoscopul anului:

Horoscop 2013 Berbec

Te afli într-un proces de redefinire a personalităţii, dragă Berbec. Nu este vorba despre o tendință pe termen scurt, ci mai degrabă de o tendinţă care va dura mai mulți ani de-acum înainte. Electricul Uranus continuă să locuiască în zodia ta şi în acest an. Te inovezi şi te schimbi, reinventezi cine vrei să fii. Această schimbare de sine ar trebui să fie mai evidentă mai ales în a doua parte a lunii martie, atunci când guvernatorul tău planetar, războinicul Marte, se conectează cu nonconformistul Uranus și puternicul Pluton. În plus, perioada din anul 2013 în care Uranus şi Pluton se vor afla în cuadratură – între 21 mai şi 2 noiembrie – va fi resimţită, probabil, foarte intens. Este posibil să te întâlneşti cu anumite evenimente care îţi vor scutura viaţa din temelii, obligându-te să faci nişte alegeri şi schimbări dificile. Încearcă să-ţi aminteşti că deşi schimbarea poate fi stresantă şi greu de acceptat, ea are, de cele mai multe ori, un rol esențial în crearea unei vieţi mai fericite şi mai plină de însemnătate. În prima jumătate a anului, sub influenţa tranzitului
lui Jupiter prin zodia Gemeni, este bine să-ţi concentrezi atenţia asupra extinderii educației și să încerci să înveţi cât mai multe lucruri noi. Perioada de timp cuprinsă între 31 mai și 24 iunie este
în mod deosebit favorabilă acumulării de noi cunoştinţe şi informaţii. În ziua de 26 iunie, Jupiter va schimba zodia, va trece în Rac, în Casa Rădăcinilor din astrograma ta. Timp de un an, interacțiunile cu membrii familiei vor decurge mult mai bine. Vei începe să înţelegi mai bine care este valoarea familiei şi căminului. Acest tranzit ar putea să-ţi trezească dorința de a te ocupa mai mult de casa ta şi de a face unele reparaţii şi îmbunătăţiri. Dacă se va întâmpla acest lucru, este mai bine sa aştepţi până după 20 iulie pentru a cumpăra mobilă nouă sau pentru a întreprinde orice proiecte majore de îmbunătățire a casei. 22 iulie este o zi deosebit de norocoasă pentru tine, o zi în care Marte se unește cu expansivul Jupiter. O mulțime de oportunități ar putea să vină în calea ta.

Horoscop 2013 Taur

Cu Neptun cel visător şi inspirat în Casa grupurilor, proiectele comunitare îţi oferă o modalitate foarte bună de a dezvolta relaţii de la inimă-la-inimă. Asigură-te că marchezi ziua de 28 martie în calendar. În această zi guvernatoarea ta planetară, frumoasa Venus, se unește cu radiantul Soarele și eliberatorul Uranus. Vei avea înclinaţia să te exprimi într-un mod cu totul nou. Felul în care abordezi viaţa şi în care te autoexprimi, va evolua în acest an. Acest lucru poate deveni mai evident după ziua de 10 mai, ziua Eclipsei de Soare din zodia Taur. Te vei afla într-un proces de reinventare de sine şi de definire a ceea ce este important pentru tine. În a doua jumătate a anului educaţia ta va fi în centrul atenţiei tale. Jupiter cel norocos va trece în semnul Racului, în Casa Comunicării tale. Începând cu sfârşitul lunii iunie, vei căuta să înveţi cât mai multe lucruri noi, să acumulezi cât mai multe informaţii. Totuşi, nu te înscrie la un nou curs, sau la alte activități conexe, până după data de 21 iulie, când Mercur va reveni în mers direct. Perioada cuprinsă între
24 august şi 27 august va fi una foarte prielnică pentru tine. Venus se va conecta cu surprinzătorul Uranus şi puternicul Pluton, şi renunţând la unele obiective care nu sunt cu adevărat în sprijinul vieţii tale poți deschide un nou capitol în viaţa ta, unul de creştere şi abundentă. Cu Pluton în călătoria sa îndelungată prin Casa Călătoriilor, toate călătoriile, dar mai ales cele la mare distanţă de casă, continuă să-ţi ofere experiențe transformatoare. Poţi să iei în
calcul o excursie între 9 ianuarie și 2 februarie, sau între 6 noiembrie și 22 decembrie, atunci când frumoasa Venus, va călători prin acest sector din astrograma ta.

Horoscop 2013 Gemeni

Dragă Gemeni, începi anul 2013 la fel de norocos ca şi în anul precedent. Jupiter va petrece prima jumătate a anului în zodia ta, şi “un nou tu” este în plină desfăşurare. Profită de această influență norocoasă, expansivă. După data de 26 iunie, deschide-te în faţa posibilităților pe care viaţa ţi le va prezenta. Jupiter va pătrunde în semnul Racului şi adoptând o atitudine pozitivă în faţa vieţii, plină de optimism şi deschidere spre creştere, vei fi răsplătit cu posibilităţi uimitoare. Cu Uranus cel inovator în tranzitul de mai mulţi ani prin Casa Alianţelor tale, contribuţia pe care o aduci comunităţii joacă în continuare un rol principal în viața ta. Chiar dacă până acum poate nu te-ai implicat într-un proiect de grup, făcând acest lucru acum se va dovedi în mod neașteptat valoros și te va ajuta să creşti în moduri pe care nu le credeai posibile. Eclipsa solară din ziua de 10 mai, te va face conștient de faptul că există un capitol important în viața ta, care trebuie să se închidă înainte de a putea să deschizi cu adevărat unul nou. Guvernatorul tău planetar, Mercur, intră în mişcare retrogradă aproximativ de trei ori în fiecare an. În acest an, în 2013, aceste perioade sunt 24 februarie-18 martie, 27 iunie-21 iulie și 22 octombrie-11 noiembrie. Ai putea să nu te simţi prea în apele tale în aceste perioade de timp, comunicarea părând a fi mai dificilă decât de obicei. Cu toate acestea, există şi părţi pozitive pentru aceste perioade. Ele te pot ajuta să-ţi foloseşti mai mult intuiţia. Și să reevaluezi modul în care te autoexprimi. Cu durul Saturn în Casa Rutinei pentru tot anul, este important să te concentrezi pe asumarea responsabilităţilor la locul de muncă. De asemenea, dacă iei în serios sănătatea ta, prin investirea de timp şi resurse în pentru păstrarea ei, recompensele vor urma.

Horoscop 2013 Rac

Pentru prima jumătate a anului, este bine să te concentrezi asupra listei de lucruri pe care ai dori să le faci. Direcţionează-ţi atenţia asupra finalizării proiectelor. În ziua de 26 iunie va avea loc un eveniment astrologic special pentru zodia ta. Jupiter se va muta în zodia Rac, aducând cu el începutul unui nou ciclu de dezvoltare personală. Jupiter cel generos conferă noroc şi abundentă. Vei începe să te descoperi într-o nouă lumină, aşa cum nu te-ai mai privit de 12 ani. Totuşi, o atenţionare trebuie făcută: Supraveghează-ţi mai atent dietă şi greutatea pe care o ai. Jupiter este asociat cu creșterile de toate tipurile. Din 27 iunie, până pe 21 iulie, trebuie să fii deosebit de atent la comunicare. Mercur va fi retrograd în zodia ta, crescând probabilitatea să înțelegi lucrurile greșit sau să nu reuşeşti să te faci bine înţeles. Neptun cel imaginativ este în 2013 ferm instalat în Casa Viziunilor tale, unde va mai rămâne o perioadă îndelungată, mai mult de o decadă. Te afli într-o perioadă a vieţii tale în care simţi nevoia să explorezi disciplinele spirituale, filozofice sau religioase. Eclipsa de Soare din 10 mai îţi va activa Casa Alianţelor. Prieteniile și conexiunile comunitare vor juca un rol esențial în a te ajuta să aduci ceva important la îndeplinire. Racii sunt oameni extrem de sensibili, iar viețile lor sunt determinate de sentimentele lor. Lunile pline sunt adesea deosebit de dificile pentru Rac, iar Eclipsele de Luna cu atât mai mult. Eclipsele de Lună din acest an cad în zilele de 26 aprilie, 25 mai și 19 octombrie. Marchează aceste date în calendarul tău., ca să nu mai fi surprins dacă aceste zile vor fi umplute cu emoții foarte puternice şi sensibilitate accentuată.

Vezi AICI prediciitle pentru celelalte zodii


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 15 Comments
 1. javra says:

  La mulţi ani! Bine te-am regăsit!
  Sper ca lucrurile bune pe care le prevede horoscopul acesta să se împlinească (apropo, cine l-a întocmit?).
  Toate materialele de acest gen pe care le-am citit au abundat în aberaţii; prevestirile nu s-au împlinit nici măcar parţial. Şi am citit persoane de specialitate (sau care se cred astfel). Dacă se şi împlinea ce au prezis astrologii, era minunat…

 2. Larisa says:

  Bine ne-am regasit in 2013 tongue! La multi ani! Un an nou minunat iti doresc!

 3. Mihaela says:

  Am citit horoscopul (pe site, ca sunt mai la urma tongue ) si nu mi-a venit sa cred ce bine se potriveste. winking

 4. Diana says:

  „învăţarea felului în care poţi să-ţi maximizezi timpul şi să comunici mai eficient.”
  Hai că a început bine… chiar vreau din astea. Mai ales că oamenii nu se chinuie ei să mă înțeleagă în exprimarea mea. laughing

  „Eclipsa de Lună din data de 26 aprilie este un moment de bun augur pentru a urma un nou curs și pentru a căpăta noi competențe sau cunoştinţe.”
  Ce să mai învăț, că ultimul semestru e mort…

  „Eclipsa de Soare din 19 mai din Casa Călătoriilor te invită să iei în considerare locurile pe care doreşti să le vizitezi.”
  Clar, atunci mă duc și cumpăr biletele de avion pentru Anglia. Musai.

  „La data de 26 iunie, Jupiter începe călătoria sa norocoasă de un an, prin Casa prieteniilor şi alianţelor din astrograma ta.”
  Când oi scrie eu mai abitir la dizertație… s-o creadă ei că stau la călătoria asta…

  „În acest an, în 2013, aceste perioade sunt: 24 februarie-18 martie, 27 iunie-21 iulie și 22 octombrie-11 noiembrie. În timpul acestor săptămâni, ai putea să nu te simţi în ceea mai bună formă, să-ţi lipsească tocmai eficienţa şi claritatea mentală pentru care eşti atât de cunoscut şi apreciat.”
  Mda… trebuiau ei să nimerească perioada în care e dizertația…

  „Marchează următoarele date din calendarul pentru anul 2013.: 21 aprilie, 22 aprilie, 8 iunie, 9 septembrie, 15 septembrie, 16 septembrie, precum și 30 decembrie. Acestea sunt zilele din acest an în care guvernatorul zodiei tale, mesagerul Mercur, se va conecta cu iubitorul de libertate Uranus şi transformatorul Pluton. În cazul în care în aceste zile apar evenimente neașteptate, să știi că ai nevoie de flexibilitate și inventivitate pentru a găsi calea spre succes.”
  Acuma sincer, 9, 15, 16 septembrie… adică să am evenimente neașteptate înainte de ziua mea… mda… numai de asta să nu am chef.
  30 decembrie? Clar… la anul fac ceva neașteptat de Revelion… oare ce o fi anul ăsta? laughing
  21-22 aprilie ăla e dubios.

 5. griinuts says:

  La mulți ani!! ^^
  Să înțeleg că, per total, voi avea un an bun..teoretic XD Hm hm hm thinking

 6. ella says:

  Si la mine se potriveste happy
  Nu cred neaparat in zodii insa mi-e drag sa citesc ce-mi spun astrele. happy

 7. online says:

  online…

  […]Horoscopul anului 2013 | touchofadream.ro[…]…

Leave a Reply

Your email address will not be published.