Neobisnuit: HAPIfork – furculita inteligenta

 Ca vrei ca nu vrei peste tot dai de oameni si lucruri neobisnuite. De aceasta data am dat peste prima furculita inteligenta!?

HAPIfork a fost prezentata anul acesta in cadrul CES 2013  . De ce este numita astfel si ce face ea? Pai, furculita inteligenta se poate conecta prin Bluetooth la iPhone si cu ajutorul unui motor vibrator si un senzor capacitiv,interpreteaza fiecare muscatura luata de voi. Aplicatia face o analiza a modului in care mestecam si  actioneaza motorul vibrator atunci cand mancam prea repede pentru a ne atentiona ca trebuie sa nu ne grabim. Interesant este si faptul ca aplicatia masoara timpul petrecut mancand, la final spunandu-ne daca modul nostru de a manca este unul sanatos sau nu.

Mie-mi pare ca un ajutor ce-ar trebui sa il “primeasca” fiecare persoana care mananca mult prea repede si care risca astfel sa se ingrase si sa dezvolte anumite boli.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 6 Comments
  1. lenjerie intima says:

    Nu-mi vine a crede ce vad !!

  2. javra says:

    Invenţia asta e la fel de utilă ca oliţa de noapte cu mânerul înăuntru…

  3. vienela says:

    In teorie, fiecare stie daca mananca sau nu sanatos, fara sa fie nevoie de studii pentru asta. Depinde doar de noi daca vrem sa ne schimbam sau nu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.