Coffee lovers event 2013 – Salonul International de Cafea

Acum cateva zile, o domnisoara ce stie ca ador cafeaua mi-a dat un mesaj privat pe Facebook si m-a anuntat ca in perioada 28-31 martie pavilionul C3 al complexului expozitional RomEXPO va gazdui cea de-a doua editie a Salonului International de Cafea ce va fi organizat de Asociatia de Cafea de Specialitate din Romania impreuna cu agentia de evenimente a SCAE Romania.

Sa spun ca am sarit 10 m in sus si mi-am promis ca voi ajunge acolo?Si cum as putea rata evenimentul? Vor fi prezenti importatori si producatori de cafea nationationali si internationali, se vor organiza training-uri, workshop-uri si, binenteles, conferinte legate de tot ceea ce tine de cafea!

In mod cert noi, iubitorii de cafea, vom putea gusta diferite sortimente de cafea si vom asista si la demonstratii de Latte Art. Si cui nu-i place aceasta “joaca”? Chiar si cei care de regula nu consuma cafea sunt uimiti de minunatiile astea.

De asemenea, SCAE Romania va organiza in cadrul evenimentului si Campionatul National de Barista ce va fi alcatuit din 5 competitii: Barista, Latte Art, Cafea cu alcool, Cafea la ibric si Cup tasting, la care vor participa profesionisti ai cafelei si nu numai. MINUNAT!

Coffee lovers event – EU voi fi acolo in weekend! Cu cine ma voi mai vedea? 


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 6 Comments
 1. Eu am primit de la soacră-mea cafea cu aromă de creme-brulee si de ciocolată-migdale. Dacă găseşti la salon aşa ceva, să-ţi iei – sunt nectarul zeilor happy

  • addicted says:

   Multam ca mi-ai spus. De creme-brulee am gustat acum vreo 2 ani si am fost incantata si recent de caramel dar nu m-a dat gata.
   Oricum,plec sigur cu ceva in geanta de acolo! big grin

 2. Ioly says:

  Ar fi si pacat sa ratezi tu acest eveniment. happy

Leave a Reply

Your email address will not be published.