Astrologie: Zodiile si cicaleala

Cui ii place cicaleala? Nimanui.

Cel mai des ii auzim pe barbati plangandu-se de faptul ca femeile sunt al naibii de cicalitoare desi unii barbati le dai ceata instant! Ia sa vedem ce zice si horoscopul, cum reactioneaza fiecare barbatel ,fiecare zodie, la cicaleala femeilor:

Berbec

Berbecul nu reactioneaza deloc bine daca este cicalit. Are o fire navalnica si ii sare tandara destul de repede. Se lasa cu cearta, tipete, trantit de usi. Dar la scurt timp isi da seama ca a exagerat si isi cere scuze. Daca vrei ceva de la el, mai bine ia-l „cu frumosul” decat sa risti un scandal monstru de fiecare data.

Taur

Lenes si delasator, trebuie sa-l cicalesti intens daca vrei ceva de la el. Asa ca este obisinuit si nu prea il deranjeaza. Insa totul are o limita. Taurul rabda ce rabda, iar la un moment dat rabufneste furios. Din pacate, nu poti evita asemenea momente fiindca fara cicaleala nu obtii nimic de la el.

Gemeni

Nu prea il afecteaza cicaleala pentru ca nu o baga in seama. Tu vorbesti cu el, el pare ca asculta, ba chiar iti si raspunde, dar in intra pe o ureche si iese pe alta. Cand incepe sa-l enerveze cicaleala, de cele mai multe ori iti raspunde cu aceeasi moneda.

Rac

Racul este un copil mare si alintat care amana totul pana in ultimul moment. Daca vrei sa obtii ceva de la el, nu ai cum sa eviti cicaleala. Culmea e ca nici nu il afecteaza. Poti sa-l bati la cap oricat, pe el nu-l deranjeaza atata timp cat nu tipi la el. Abia cand il certi se comporta ca un barbat matur.

Leu

Leul se considera rege in casa si in relatia lui, asa ca nu suporta sa-i dai ordine si cu atat mai putin sa-l cicalesti. Daca vrei sa faca ceva, e mai bine sa-l rogi frumos, sa-i faci complimente si sa-i explici ca nimeni nu se pricepe mai bine ca el. Evident, pentru tine e foarte obositor, dar merita. Cicaleala il enerveaza la culme.

Fecioara

In cazul lui nu prea este nevoie de cicaleala fiindca e foarte responsabil si nu se da in laturi de la nimic. Daca totusi nu te poti abtine, sa stii ca poti declansa un scnadal monstru. Simte ca cicaleala ii stirbelte din masculinitate si asta il supara peste masura.

Balanta

Barbatul Balanta pare calm si disciplinat. De fapt, ii sare sandara destul de repede cand i se repeta un lucru la nesfarsit. Si in cazul lui, cam este nevoie sa repeti lucruri pentru ca e destul de lenes si uituc. Dar functioneaza foarte bine strategia recompenselor. Cand vrei ceva de la el, promite-i subtil o partida de sex fierbinte.

Scorpion

Scorpionul este un barbat impulsiv care nu reactioneaza bine cand se enerveaza. Iar cicaleala este unul din lucrurile care il enerveaza foarte tare intr-o relatie. In timp, poate sa se ajunga chiar la o despartire. De aceea e mai bine sa te lipsesti de ajutorul lui decat sa-l bati la cap.

Sagetator

Cicaleala nu il deranjeaza foarte tare, dar evident ca nici nu-i place. Reactia lui la cicaleala: face ce ii ceri, dar fara tragere de inima, apoi nu mai vorbeste cu tine, dar nici nu iti spune ce are. Pe undeva, reactia Sagetatorului este cea a unei femei.

Capricorn

De cele mai multe ori nu prea ai de ce sa-l cicalesti pentru ca este un om responsabil si matur pe care te poti baza intotdeauna. Atunci cand se ajunge totusi la cicaleala nu reactioneaza rau. Mai degraba face o gluma pe seama acestui obicei feminin si apoi se comporta ca si cum nu s-a intamplat nimic.

Varsator

Varsatorul rectioneaza foarte urat la cicaleala. Este unul din motivele pentru care nu prea ii plac relatiile de lunga durata. Uraste tot ce inseamna responsabilitate, angajament, etc. iar cicaleala este unul din lucrurile care ii amintesc ca si-a pierdut libertatea.

Pesti

Cand il cicalesti, Pestele se simte mai degraba rusinat de faptul ca nu se ridica la inaltimea asteptarilor tale. Dar nici nu ar face vreun efort ca sa se schimbe. Cicaleala nu il deranjeaza si nu duce la reactii urate din partea lui. Mai degraba de vei enerva tu vazand ca nu reactioneaza in niciun fel la ce ii spui.

Deci femeilor, asa reactioneaza ai vostri?Al meu cam da. tongue


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 8 Comments
  1. Cris-Mary spune:

    laughing Urasc cicaleala e drept , dar ma abtin cu brio si trec peste momentul furiosbig grin

  2. Loryloo spune:

    Trantorul meu e sagetator, dar e foarte linistit in privinta cicalelii… nici gand sa se potriveasca ce e scris big grin Mai bine, pentru mine big grin

  3. miha.ela spune:

    ..ca si cum nu s-a intamplat nimic? oh daa! laughing Si se mai asteapta sa-mi treaca de la sine happy

  4. Anonim spune:

    Hai ca e bun laughing)

  5. vienela spune:

    Culmea este ca li se potriveste baietilor mei. laughing

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *