Horoscopul lunii mai

Pentru cei interesati sa afle ce le rezerva astrele iata horoscopul lunii mai:

Berbec

Noroc si succes pentru nativii Berbec in mai, o luna binecuvantata cu noroc. Este un moment bun pentru a intelege dorintele subconstientului si sa-si planifice viitorul in consecinta.

In ce priveste dragostea, rela?iile romantice vor inflori in aceasta luna. Se regaseste o veche iubire ceea ce la va zgandari din nou sufletul si fantezia. Cuplurile casatorite vor trebui sa depuna mai mult efort in cazul in care doresc ca relatia lor sa prospere. De asemenea, pentru cei care intentioneaza sa se casatoreasca, luna mai, contrar celor ce se spune, este o luna buna. Cel pu?in anul acesta. De asemenea, si in ceea ce priveste relatiile de familie semnalele sunt foarte optimiste. Vor fi recompensati fie de catre un partener intelegator fie vor gasi un suport excelent la ceilalti membri ai familiei.

Luna aceasta ar putea aduce nativilor Berbec o promovare. La orizont se intrevad si venituri suplimentare, atat de la locul de munca, precum si din investitiile lor. Asocierile de afaceri sau pe proiecte vor fi un succes.

Banii se vor inmulti fata de luna precedenta. Bani ies si din micile investitii gen loto sau vreun joc de intrajutorare de la serviciu – celebrul reciproc sau roata tiganeasca, asa ca este de la sine inteles ca o vor duce mai bine decat in ultimele luni. Calatoriile in strainatate raman deocamdata la stadiul de planificare, in schimb, calatoriile de afaceri vor fi profitabile.

La capitolul sanatate, raman valabile exercitiile periodice de fitness precum si cele de relaxare prin meditatie. Sa evite consumul de alimente picante, care pot provoca probleme digestive.

Cuvinte cheie: calm si incredere.

Taur

Nativii Taur ar trebui sa ia-o usor in aceasta luna, sa se concentreze asupra dezvoltarii personale si sa nu-si piarda timpul cu idei de genul, musai sa am succes in cariera luna aceasta.

Daca la inceputul lunii vor simti oboseala psihica, spre sfarsitul acesteia dragostea si viata romantica se vor imbunatati. Cei singuri vor cunoaste bucuria vietii in doi undeva de pe la mijlocul lunii. Relatia cu familia se va imbunatati fata de luna trecuta si vor primi ajutor neconditionat. Dasca totusi starile de tensiune interioara nu se vor disemina, atunci le sugerez o vacanta relaxanta cu prietenii si familia care sigur, ii va remonta.

Profesional sa nu se astepte la promovari luna aceasta. in schimb este o perioada foarte buna sa prospecteze, sa analizeze, sa ordoneze si sa faca posibile multe din ideile pe care le are pentru ca va veni si vremea lor.

Financiar, in schimb, va fi o luna buna, dar atat veniturile cat si cheltuielile vor fi mari pentru ca se vor dedulci la unele cumparaturi scumpe, deh placerea luxului se plateste.

Daca nu se vor enerva si stresa la serviciu, nici cu sanatatea nu vor fi probleme. Daca insa profesia si locul de munca cer prea multa de atentie, sanatatea lor nervoasa poate fi afectata, mai ales daca au un Mercur lezat prin Casa Sanatatii.

Cuvinte cheie: rabdare si cumpatare.

Gemeni

Pentru Gemeni este timpul pentru trezirea de sine. Trebuie sa se ia in serios daca vor sa depaseasca impresia de stagnare din viata lor. Atentie insa, pasiunea si iubirea intensa pot afecta gandirea logica.

Stau mult mai bine la capitolul dragoste decat luna care tocmai se duce, este un moment prielnic pentru tinerele cupluri sau pentru Gemenii aflati intr-o relatie, sa se inteleaga mai bine si sa intareasca relatia de suflet. Relatiile pasionale insa nu pot dura mult timp.

Pe de alta parte, se pot isca discutii legate de proprietatii sau o mostenire cu cei din familie. Vor trebui sa se faca intelesi, sa comunice asa cum numai ei stiu sa o faca, pentru ca au ghinionul sa fie intelesi gresit.

In ce priveste cariera, mai va fi o luna agitata deoarece vor depune eforturi serioase ca sa finalizeze ceea ce au inceput chiar si in lipsa unei motivatii. Sa ia o pauza scurta si sa se refugieze intr-o locatie linistita.

Vor trebui sa fie ceva mai stransi la punga pentru ca nu se anunta venituri neasteptate decat cele din munca proprie. Sa nu investeasca si sa nu cheltuiasca pana nu vorfi siguri de veniturile lor!

Cu sanatatea nu ar trebui sa aiba probleme, poate doar sa dea mai multa atentie mentalului si starii interioare de nervozitate. Fizic se pot simti in forma si activi, dar stresul le poate afecta gandirea si logica. Sa-si faca timp pentru meditatie si unele activitati de relaxare.

Cuvinte cheie: agitatie si lene.

Rac

Luna mai le va aduce nativilor Rac, in continuare, lucruri frumoase, ca o continuarea a celor din lua aprilie. Stabilitatea si armonia de la locul de munca le va permite sa aiba mai mult timp pentru prieteni si familie.

Dragoste si perspectiva romantica este foarte bine reliefata. isi vor reevalua pozitia vis-a-vis de persoana iubita, astfel ca increderea, intelegerea si acceptarea unor lucruri vor fi la ordinea zilei. Viata de familie va fi pasnica si calma. Vor avea parte de sprijinul familiei in toate activitatile pe care le intreprind, nu trebuie decat sa li se dea spatiu pentru a-si urmari visele.

In ce priveste cariera, luna mai este o luna extrem de profitabila pentru toate tipurile de locuri de munca si de profesii, in special, cele care vizeaza afacerile on-line . Dar toate acestea prin eforturi si munca serioasa, asa cum numai Racii stiu depune.

Nu vor duce lipsa de de bani, ba chiar vor fi tentati sa investeasca in diverse actiuni, sa listeze la bursa si sa riste o serie de asociatii doar de dragul de a-si demonstra ce pot. Deci, atentie, la schema de investitie pe care doresc sa o lanseze. Mai de graba le-as sugera o scurta vacanta cu prietenii.

Nici cu sanatatea nu cred ca vor fi probleme, totul este sa o ia usor si sa nu exagereze. Moderatia, in tot si toate, este o optiune buna pentru a nu avea probleme cu sanatate tot restul anului. Inclusiv in ce priveste alimentatia.

Cuvinte cheie: stabilitate si armonie.

Leu

Pentru nativii Leu urmeaza o luna buna cu castiguri materiale si intelegerea spirituala, deci sa nu ignore nici cele mai mici oportunitati care vin drumul lor.

Dragostea Leilor poate culmina luna aceasta cu o…casatorie. Vor gasi cele mai bune momente pentru a-si exprima dragostea. Reputatia lor sociala este in crestere. Se simt multumiti daca pot aa-si ajute pe cei care le cer ajutorul. Familia este casa si masa atunci cand vine vorba de cariera lor. Copiii par sa-si fi gasit drumul si infloresc prin studiu. Ce mai, relatiile cu familia sunt excelente. Sa fie nitel mai atenti atunci cand sunt la volan.

In ce priveste cariera si afacerile, este momentul ca Leii sa se faca remarcati la locul de munca prin idei si prin impulsul pe care-l imprima la locul de munca pentru a-si atinge obiectivele. Sa nu se agite daca lucrurile intarzie, deoarece acum construiesc baza succesului din lunile urmatoare. Promovarea, majorarile salariale si oferte profitabile sunt la ordinea zilei pentru acesti nativi, iar calatoriile de afaceri sunt extrem de lucrative.

Cu banii va fi ceva mai greu si cu toate acestea luna mai este un moment bun pentru a investi in piata de valori si pentru a cumpara proprietati. Veniturile totale vor fi mai mari decat cheltuielile, oricum, asta si in functie de cum este aspectata casa banilor din tema natala a unui Leu.

Unii de Lei, de exemplu, isi vor gasi chemarea adevarata in vindecarea spirituala. Afectiuni minore, neglijate insa de ceva timp, i-ar putea deranja acum.

Cuvant cheie: oportunitati.

Fecioara

In cazul zodiei Fecioara, am putea spune ca luna mai este o luna in care cariera si finantele ar trebui sa se imbunatateasca. Familia ii va ajuta sa depaseasca toate obstacolele.

In aceasta luna vor trebui sa-si rasfete partenerul de viata, iubita, iubitul. In schimb, mofturile lor, de asta data insa, nu vor mai fi trecute cu vederea atat de usor de catre cei din jur. Cu toate acestea, familia si prietenul/sotul/iubitul ii vor ajuta sa depaseasca momentul de criza financiara din a doua parte a lunii. Vor tinde sa fie mai calmi, sa instituie un soi de pace cu sine si cu ceilalti si acest lucru se va reflecta in atitudinea Fecioarelor fata de cei dragi. Planuiesc vacante dar vacanta cu familia va fi cea mai buna idee.

In ce priveste cariera nu ar trebui sa aiba de ce sa se teama. Stapanul lor, Mercur ii va sprijini tot ce vor face, inclusivi deciziile care trebuie sa le ia legat de afaceri si de profesie. Sa nu amane sarcini care pot fi realizate imediat.

Financiar insa, dupa cum spuneam si anterior, nativii Fecioara se pot confrunta, in a doua jumatate a lunii cu o criza financiara, dar spre sfarsitul lunii, stabilitatea financiara va reveni. Se intrevad in schimb, o serie de calatorii de afaceri.

Cu sanatatea nu vor avea probleme. Sa nu fie indulgenti cu sine, sa nu-si concentreze energia in activitati nedorite pentru ca atunci vor dezechilibra statusul interior. Meditatia si rugaciunea, pelerinajele in locuri sfinte vor fi pe primul loc.

Cuvinte cheie: bani si prezenta de spirit.

Balanta

Luna aceasta lucrurile se vor aseza si pentru nativii Balanta, mai ales in ceea ce priveste viata personala si profesionala.

Dragostea le poate aduce si bune cat si rele. Sa stea departe de vechile relatii care inca incearca sa le forteze mina cu ceva. Tot ce trebuie sa faca este sa se simta bine alaturi de partenerul actual, sa se rasfete daca trebuie, sa traiasca intens iubirea dar sa nu sara calul. Totul moderat. Un scurt concediu cu familia si cu prietenii le va face foarte bine. Ca si luna precedenta, si aceasta luna va fi una agitata social pentru Balante.

Cat priveste cariera, bat la usa foarte multe oportunitati profesionale si se intrebede chiar schimbarea locului de munca cu unul mai bun, ei stiu ca doar consecventa si munca asidua este cheia succesului si pe asta si marseaza.

Si finantele lor vor spori, dar se recomanda in continuare, o strategie stabila pentru venituri si cheltuieli, pentru gestionarea cat mai chibzuita a acestora.

Ca sanatate, in luna mai nativilor Balanta le va fi mai bine decat in lunile precedente. Mintal, vor fi sensibili si intuitiv si vor intelege lucruri pe care mai acum cateva luni nu pricepeau de ce li se intampla tocmai lor, pentru Balante intelegerea micilor lectii de viata este vitala ca sa poata merge mai departe. De asemenea, luna mai este un moment bun pentru a-si detoxifia si reintineri, organismul, sufletul si mintea pe cai naturale si holistice.

Cuvinte cheie: armonie si strategii.

Scorpion

Pentru nativii Scorpion se anunta o luna agitata din punct de vedere al vietii sociale. Atitudinea personala se va schimba si va fi capabil sa priveasca viata dintr-o perspectiva noua.

Ce va avea prioritate luna aceasta? Dragostea, relatiile si prietenii. Pot intalni pe cineva special care vrea sa rezolve ceva legat familie. Dar cred ca inainte de a va implica intr-o relatie imposibila este bine sa va mai ganditi. Prieteni si ocaziile sociale ii vor tine ocupati luna asta, din pacate insa planurile de calatorie nu se vor materializa in aceasta luna.

Cariera, afacerile si asocierile vor trece prin multe schimbari. Oferte si noi parteneriate se vor materializa acum. Este un moment bun pentru a va ajuta colegii, si mai ales va trebui sa ignorati deocamdata costul acestrui ajutor. Oamenii care le datoreaza bani, nu vor putea sa restituie imprumutul, cu toate acestea veniturile personale si cele generale vor spori.

Nu trebuie sa acorde o importanta deosebita sanatatii, ei oricum nu prea au probleme cu sanatatea, dar masajul practicat cu regularitate, poate relaxa corpul si mintea.

Cuvinte cheie: dragoste si schimbari.

Sagetator

Luna mai poate fi pentru nativii Sagetator o luna norocoasa, binecuvantata cu ocazii fericite atat in plan profesional cat si in cel personal. Vor incepe sa ia lucrurile in serios insa din a doua parte a lunii, fie ca este vorba despre cariera, dragoste, relatii sau sanatate.

Pentru cei singuri – necasatoriti sau divortati, luna mai anunta o poveste de dragoste interesanta. De fapt, este momentul in care acesti nativi cauta un angajament serios, isi doresc sa se aseze la casa lor, isi doresc cu adevarat sa se schimbe si sa-si asume nu doar declarativ, o relatie serioasa. Pentru cei casatoriti si prietenii de familie va fi o luna calma, senina, chiar fericita. Vor reintalni vechi prieteni.

In ce priveste cariera, pentru Sagetator luna mai aduce noi inceputuri. Nu trebuie decat sa se concentreze pe felul cum vor aborda problemele, in sensul ca acestea trebuie rezolvate una cate una. Vor avea nevoie de echipa daca vor sa-si atinga scopurile si sa aiba succes.

Financiar, luna mai se prezinta ca o luna stabila monetar, ba chiar cu o crestere a veniturilor dupa data de 17 mai. Este o perioada excelenta pentru a-si planifica finantele si financiar anul viitor.

Le-as sugera sa fie putin atenti la capitolul sanatate, mai ales cei care au tinut Post, deoarece excesele de dupa Paste, cu mese copioase stropite din plin cu oarece licori bahice pana tarziu in noapte, le pot crea probleme serioase, de la dischinezii biliare la pancreatite, deci atentie. Mai de graba, as spune ca este momentul sa fie atenti la dieta, la ce alimente le fac rau sau bine si sa apeleze cu incredere la remedii naturale care sunt la-ndemana deoarece acestea chiar pot fi portita spre sanatate si longevitate.

Cuvinte cheie: noi inceputuri.

Capricorn

Luna mai ar trebui sa fie pentru Capricorn o luna a indulgentelor. Trebuie sa invete sa se bucure de ceea ce are si sa ia tot ce ii apartine fara teama sau ezitari. Destinul le rezerva unele surprize, sper ca bune, luna aceasta.

Vor fi mai apropiati de parteneri acolo unde exista, sau se vor apropia cu maimult curaj de persoanele care le inspira si de aici pana la iubire este mai putin de…un pas. Cuplurile pot planifica nasterea unui copil sau poate merge mai departe, legalizand relatia. Vor fi mult mai creativi si vor starni interesul partenerilor. Capricornii sunt foarte sensibili si rare ori dezvaluie ce poarta in suflet, asa ca fiti fericiti, ii vedeti asa cum poate s-ar putea sa nu ii mai cunoasteti niciodata. Foarte activi social se vor bucura de compania prietenilor si a familiei. Le-as sugera, celor care pot, sa plece in calatorii la celalalt capat al lumii. Spiritul de aventura nu se este strain.

Profesional se intrevad o serie de succese, de fapt, o incununare a eforturilor profesionale ale acestor nativi care au muncit din greu pentru asta. Stabilitatea in munca si in afaceri este vitala pentru ei. Luna mai este, de asemenea, un moment bun pentru a-si schimba locul de munca sau profesia.

Ar putea scoate profit frumos din investitii de tip vanzare – revanzare. Luna mai este benefica si pentru investitii in proprietati funciare mai ales, dar nu sunt excluse nici proprietatile imobile.

Nativii Capricorn, de regula, se bucura de o sanatate buna. La fel va fi si luna aceasta. Vor fi plini de vitalitate si de vigoare, dar sa nu uite sa aiba grija de corpul lor. Asa ca ii sfatuiesc sa se rasfete cu unele masaje de relaxare si de intretinere, cu terapii si tratamente de aromaterapie .

Cuvinte cheie: succes si rasfat.

Varsator

Pentru Varsator as spune ca luna mai este mai de graba o luna de meditatie si de coborarea cu picioarele pe pamant, asta ca sa fim conformi cu realitatea. Sa faca eforturi ca sa petreaca cat mai mult timp cu familia.

Relatiile cu iubitul/iubita sau sotul/sotia sunt extrem de delicate. Cuvintele spuse aiurea sau intr-o doara pot fi interpretate gresit. in schimb, cei care sunt singuri, este posibil sa-si fructifice nevoia de iubire la locul de munca mai ales daca au pus ochii pe vreun coleg/colega.

Lucrurile s-ar putea sa le para pre simple sau prea facile si fie vor faulta o relatie serioasa, fie se va indeparta rapid de cei care ii atrag. Pur si simplu pentru ca nu au incredere in ei. Este posibil sa fie nevoie sa participe la actiuni cu caracter social impotriva vointei lor. Luna mai este un moment bun sa-si concentreze toata energia in familie.

In ce priveste cariera, ar fi bine sa fie foarte atenti la locul de munca, la ce spun si ce fac. Atentia si concentrarea le sunt disipate si astfel predispusi la greseli stupide.

Financiar nu stau prea bine si de aici frecventele dispute cu partenerul, cei care au un partener, daca nu au atunci cu familia, legate de banii pe care acesti nativi, ca un facut stiu sa-i cheltuie ametitor de usor. Discutia se pare ca pleaca de dorinta Varsatorilor de a pleca intr-un pelerinaj sau intr-o vacanta spirituala.

Sa fie atenti la sanatate, in special la bolile generate de stres. Nativii Varsator sunt foarte vulnerabili la tulburarile nervoase pe fond de stress. Pot incerca unele terapii alternative de vindecare ca sa invete sa se relaxeze mental ta. Un loc excelent, unde se pot relaxa, este domiciliu, deoarece foarte rapid vor ajunge sa puna de acord emotiile cu inhibitiile.

Cuvant cheie: prudenta.

Pesti

Pentru nativii Pesti, luna mai este una in care vor trebui sa se concentreze mai ales asupra preocuparilor intelectuale. Au nevoie de claritate in gandire si de un mental odihnit daca vor sa-si pastreze mintea activa.

Vor trebui sa isi dedice timp pentru a dragoste si relatii romantice, altfel, acestea se anunta a fi destul de dificile. Interesant este ca, in acelasi timp, cei casatoriti si cuplurile in devenire vor sesiza o mai mare compatibilitate intre parteneri. Viata de familie va fi calma si pasnica si se vor bucura de prezenta parintilor, a fratilor si copiiilor. Excelent moment pentru a planifica o vacanta sau un concediu in strainatate, impreuna cu prietenii si familia. in ce priveste cariera si munca pentru nativii Pesti, se vor dovedi, domenii extrem de agitate. Vor prospera, ca sa spun asa, cei care au afaceri sau lucreaza in marketing si publicitate. Posibil sa plece cu colegii intr-o excursie oferita de firma si care se va dovedi o oportunitate nesperata deoarece au ocazia sa arate ce pot si de aici, un plus…financiar, la intoarcere.

Finantele vor fi stabile in aceasta luna, cu conditia sa nu se lase dusi de val si sa faca vreo investitie dupa ureche pe care apoi sa o regrete.

Daca vor face exercitii fizice regulate, vor evita problemele de sanatate. Au nevoie de exercitii moderate, de tip cardio pentru a evita maladiile coronariene si de odihna, iata macar un motiv pentru relaxarea in mijlocul naturii sau in spa-uri in care se folosesc esente naturale ori se practica vindecarea pe baza de fitoterapie sunt n excelent mod de a scapa de stres.

Cuvinte cheie: atentie si sensibilitate.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 6 Comments
  1. Alexandra says:

    Se cam potriveşte la mine, mai ales la capitolul sănătate. De săptămâna viitoare am programat să fac mai multă mişcare. big grin

  2. intelegerea micilor lectii de viata este vitala ca sa poata merge mai departe””
    mi se potriveste perfect big grin

  3. Eu sunt zen – calm şi încredere happy

Leave a Reply

Your email address will not be published.