Nicotina din alimente

 Stiati ca prin consumarea unor alimente care contin o cantitate mica de nicotina, cum ar fi ardeii sau rosiile, ne reducem riscul de a suferi de boala Parkinson?

Pana acum ceva vreme nu aveam si eu habar insa am dat de un studiu ce  arata ca plantele din familia Solanaceae, precum cartoful, ardeii, rosiile si vinetele, ne pot proteja impotriva bolii Parkinson datorita continutului de nicotina.

Cu ocazia asta aflu ca niste cercetatori mai vechi au aratat si ca fumarea tigarilor reduce riscul de Parkinson!? TOTUSI:

”  experţii nu au reuşit să confirme dacă nicotina sau alţi compuşi din tutun generează efectul protector sau dacă persoanele care sunt predispuse la Parkinson pur şi simplu fumează mai puţin din cauza diferenţelor cerebrale ce apar în faza incipientă a bolii, cu mult înainte să fie diagnosticată. „

Deci, nu va apucati sa fumati pentru a reduce riscul de Parkinson ci incercati sa introduceti in regimul alimentar plantele din familia Solanacea. Eu le consum zilnic, sa inteleg da sunt ” all clean „? laughing


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 4 Comments
  1. mixy spune:

    deci ma reapuc sau nu de fumat ?!?!

  2. Larisa spune:

    Deci eu clar nu o sa ma imbolnavesc vreodata de boala Parkinson laughing. Stiam eu ca nu trebuie sa ma las de fumat laughing.
    Saptamana faina iti doresc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *