Combaterea varicelor

 Nu stiu cu exactitate pe cati dintre voi ii vor atrage subiectul combaterea varicelor dar ma gandesc ca macar doi, trei vor fi interesati sa afle cateva chestii.

In primul rand e bine de stiut ca daca varicele nu sunt tratate la timp pot duce ulcere varicoase, hemoragii si inflamatii. Prin urmare, incercati sa nu mai stati picior peste picior oricat de comoda vi s-ar parea pozitia, asta determina dilatarea vaselor de sange. Culoarea mov a venelor este chiar rezultatul sangelui neoxigenat care sta in venele ce sunt afectate de varice. Incercati sa faceti zilnic putina miscare, chiar daca asta inseamna sa te invarti prin birou ” a prost „, sa faceti acasa pe o saltea miscari similare celor de pe bicicleta. Seara,ridicati-va picioarele pe o perna, astfel reusiti sa va imbunatatiti circulatia sangelui.

Cateva trucuri pentru combaterea varicelor personal le-am invatat de la mama, ea mi-a zis sa aplica pe zona afectata crema de galbenele si in 4-5 saptamani deja observam cum „moviciunea” incep sa dispara. Sau sa imi leg (cu tifon) foi de varza pe zonele afectate de varice. Asta pe mine ma ajuta si la reumatism!

Nu e de jucat cu asta si… de ce sa tratezi cand poti sa previi?

foto


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 6 Comments
  1. Anonim spune:

    Nu stiam ca apar ai daca stai picior peste picior

  2. TheSymplu spune:

    Da, asta trebuie pusa sub forma de anunt in toate PUB-urile, restaurantele si cluburile: ” Doamnelor si domsnioarelo, spre binele dvs… Stati cracanatee „

  3. Ana spune:

    Trucul cu galbenelele chiar functioneaza. Foile de varza eu le foloseam dupa injectii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *