cum desfaci o conserva fara cutit

Util: Cum desfaci conservele fara cutit

 Nu stiu cum sunteti voi, insa eu sunt ingrozita cand descopar ca am luat un produs la conserva care nu are acea cheita. Sunt indemanatica, ma descurc sa desfac conservele cu, cutitul si alte unelte, dar mi-e groaza mereu sa nu ma accidentez. Sa mai vorbesc de momentele cand plecam la drumetii si nu avem la indemana un cutit!? 

Astfel ca, ceea ce am descoperit zilele trecute, si anume un clip video util, in special pentru cei care pleaca in drumetii, despre cum desfaci conservele fara cutit, si a picat ” lux „.

Aveti nevoie de o piatra, pe care evident o gasesti cam oriunde, pe munte, la mare, chiar si in fata blocului. Frecati partea superioara a conservei de suprafata pietrei cam 20 de secunte si apoi apasati cu putere pe partile laterale ale cutiei. Et voila, minune! Cutia se deschide.

Iata si clipul video.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 7 Comments
  1. Anonim spune:

    la fix merci happy

  2. Cornelia spune:

    Uite la asta chiar nu ma gandisem laughing)) Si am patit-o de cateva ori cand am luat cutii fara cheita laughing)

  3. Hello. N-am mai fost în „zona” ta de un car de ani. Sfatul ăsta al tău… a venit exact la fix! Încă sunt tăiată la un deget din cauza cutiei de pește. Mi-a sărit capacul în el când am băgat cuțitul. Dar acum trebuie să încerc și varianta ta. Sper să iasă ca în video. laughing

  4. Darren Nohe spune:

    Partea care ar trebui desfacuta in mod normal cu un deschizator se freaca de acea piatra pana cand cedeaza. E atat de simplu! Chiar daca cutia pare a fi turnata din fabrica ca pe un intreg, va dati seama ca nu e asa, altfel conserva nu ar mai putea fi pusa inauntru. Conservele au aparut la inceputul secolului XIX  cu scopul de a fi hraniti soldatii britanici. In 1813 a fost construita prima fabrica de conserve. Cu toate acestea primul deschizator de conserve a aparut abia in 1858, iar deschizatorul cu cheie abia in 1866. Pana atunci, metoda prezentata in clip putea fi luata in calcul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *