Viata ca o teapa

Why Your Life Sucks ” sau ” Viata ca o teapa ” este o carte pe care am citit-o cu, cativa ani in urma si din care, din fericire, am avut ce invata. La acel moment aveam o groaza de intrebari de genul: ” Ai senzatia ca toti ceilalti sunt mai importanti decat tine? ; Te lasi condus de aparente? ; Spui „da“ cand ai vrea sa spui „nu“?, intrebari care au aparut in mintea mea si zilele trecute.

Viata ca o teapa este o carte de dezvoltare personala scrisa de Alan H. Cohen, autor ce isi utilizeaza experientele din viata in folosul nostru! Cohen ne dezvaluie cei zece factori din cauza carora viata noastra poate deveni o teapa, un lung sir de dezamagiri si iti arata ce poti face pentru a indrepta lucrurile.

E o carte pe care vi-o recomand cu mare drag! Este ideala, in mod special, pentru cei care care sunt in punctul  in ccare cred ca viata e o teapa, cei care au parte de ratari si dezamagiri.

“Nu ai dreptul si nici puterea sa faci pe nimeni fericit sau nefericit. Fiecare om poate face acest lucru doar pentru sine. Se pot folosi de tine ca de o scuza pentru felul in care vor ei sa se simta, dar asta nu inseamna ca tu esti cauza. In orice clipa fiecare persoana isi construieste propria experienta prin gandurile sale, alegerile pe care le face si interpretarea pe care o da evenimentelor care au loc. Un om nefericit se va plange de firul de praf dintr-un palat, iar unul fericit este in stare sa faca un palat dintr-un salas modest.”

Nu conteaza ce ti se intampla, ci atitudinea fata de ceea ce ti se intampla.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 6 Comments
  1. Ioly says:

    Am citit-o si eu si am si notat cateva lucruri interesante din ea ca sa le recitesc la nevoie. happy

  2. Anonymous says:

    Am vazut-o la reducere,cred ca o voi lua.

  3. Alexandra says:

    Eu am primit cadou “Iubirea ca o ţeapă” de acelaşi autor. O să caut şi Viaţa ca o ţeapă să o citesc. big grin

Leave a Reply

Your email address will not be published.