Horoscop tiganesc

Din start va spun ca habar nu aveam ca exista si un horoscop tiganesc!??

Mi-a zis acum cateva zile un amic ca horoscopul tiganesc  este un “sistem” pe care nomazii il citeau de mii de ani in stele si zodii. Prin urmare, neamul tiganesc nu trebuie asociat doar cu ghicitul in palme, bobi, cafea sau tarot dar si in stele…

Iata care sunt zodiile din horoscopul tiganesc si ce “ascunde” anul 2013:

Cupa (21 ianuarie – 19 februarie)

Cei nascuti sub semnul cupei sunt oameni intuitivi, flexibili, intreprinzatori, dar care nu isi gasesc usor linistea sufleteasca. Desi ajung sa castige destul de bine pe plan profesional, cei nascuti sub aceasta zodie nu au noroc in dragoste in 2013 si vor avea doar cateva aventuri pasagere la vara.

Capela (20 februarie – 20 martie)

Cei nascuti sub semnul capelei sunt romantici incurabili, dar si naivi din fire. Oamenii de sub semnul capelei se simt adesea batjocoriti si fraieriti, pentru ca gandirea lor refuza sa inteleaga perfidia si rautatea. Anul 2013 le ofera celor nascuti in capela stabilitate sentimentala si o relatie care ii face fericiti.

Pumnal (21 martie – 20 aprilie)

Ca si cei nascuti in zodia berbec, cei nascuti sub semnul pumnalului sunt aventurosi si incapatanati. Fire competitiva si lider innascut, pumnalul este, insa si destul de idealist si adesea sufera atunci cand nu reuseste sa-si puna planurile in aplicare. In 2013, cei nascuti sub semnul pumnalului vor avea prietenii aproape la nevoie si astfel vor trece peste greutati.

Coroana (1 aprilie – 20 mai)

Cei nascuti sub semnul coroanei sunt obsedati de bani si avere, de aceea pot fi buni economisti. Trebuie doar sa evite sa devina zgarciti, din nevoia de a avea mereu bani in conturi si multe proprietati. Egoisti si adesea foarte incapatanati, oamenii coroana au orgoliul foarte sensibil. In 2013 nu vor avea prea mult noroc de bani dar se vor indragosti in toamna, ceea ce pare tot un succes.

Sfesnic (21 mai – 20 iunie)

Cei nascuti sub semnul sfesnicului sunt persoane inteligente, lideri si persoane de incredere, pe care te poti baza la nevoie. Pentru ca multi admira sfesnicul, aceste persoane pot ajunge sa fie invidiate, chiar daca viata nu el este mereu usoara. Vara lui 2013 ii aduce celui nascut in sfesnic lumina si claritatea de a ajuta un prieten la nevoie. Rasplata va veni cand nici nu te astepti.

Roata (21 iunie – 21 iulie)

Cei nascuti sub semnul rotii sunt nesiguri, timizi si instabili psihic, dar si patimasi si curajosi. Daca esti nascut in roata vei calatori mult in 2013 si vei cunoaste oameni care iti vor modela viitorul. Tebuie doar sa iti faci timp sa ii asculti si sa le oferi din timpul tau, deoarece risti sa pierzi oportunitati importante.

Stea (22 iulie – 22 august)

Oamenii nascuti sub stea sunt foarte speciali si apreciati. Optimisti convinsi si firi foarte puternice, carismatici, cu personalitate puternica si idei fixe, cei nascuti sub semnul stelei sunt si foarte caposi. Anul 2013 le aduce celor nascuti sub semnul stelei mult noroc in tot ce fac si persoane care le vor aprecia mult calitatile, atata timp cat nu sunt ingamfati de realizari.

Clopot (23 august – 22 septembrie)

Cei nascuti sub semnul clopotului sunt asemanatori cu capricornii din zodiacul nostru. Au o vointa de fier si sunt foarte organizati si seriosi din fire. Nu fug de greutati si isi asuma greselile, mai putin cand vine vorba de viata sentimentala, unde sunt destul de neiertatori. Daca 2013 nu este tocmai anul celor nascuti in clopot, asta nu inseamna ca nu pot iesi din probleme cu fruntea sus si ambitie.

Moneda (23 septembrie -22 octombrie)

Cei nascuti sub semnul monedei sunt asemanatori gemenilor din zodiacul nostru. Mincinosi, manipulatori dar si comunicatori de exceptie si firi joviale. Moneda trage la bani in 2013 si desi vor cheltui mult pe aspectul fizic si produse de infrumusetare, averea celor nascuti in aceasta perioada se va mari sistematic in urma unor afaceri care par riscante la inceput.

Cutit (23 octombrie – 21 noiembrie)

Cei nascuti sub semnul cutitului sunt foarte repeziti si aiuriti din fire. Agresivi si iuti la manie, cei nascuti sub acest semn sunt foarte orgoliosi si ancapatanati. Anul 2013 le aduce cutitelor multe oportunitati, pe care le vor rata din cauza indeciziei si firii aiurite. Daca profesional, viitorul nu suna tocmia roz pentru cutite, viata sentimentala va compensa.

Topor (22 noiembrie – 21 decembrie)

Cei nascuti sub semnul toporului sunt cei care au mereu idei bune. Pragmatici si cu o gandire logica, cei nascuti sub semnul toporului se pierd adesea in detalii si uita scopul final. Creativi si seriosi, topoarele vor mereu sa fie lasati sa actioneze dupa legile lor si cel mai mult tanjesc dupa libertate. In 2013, viitorul va aduce multa dragoste si un suflet pereche mai ordonat ar putea face minuni zapacitului topor.

Potcoava (22 decembrie – 20 ianuarie)

Cei nascuti in aceasta perioada sunt foarte norocosi si muncitori, dar atrag adesea ura celor din jur din cauza norocului. Atunci cand iubirea nu vine sau este pierduta pentru o vreme, potcoava se adanceste in munca si asta ii aduce si mai multa productivitate. Daca in 2013 te feresti de a deveni un workoholic si mai iesi cu prietenii in oras, s-ar putea sa gasesti si perechea potrivita, care va aprecia stilul sarguincios al potcoavei.

 

 


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 13 Comments
 1. Mihai says:

  Super, mereu mi-am dorit sa fiu topor. laughing))

 2. symplu says:

  Clopot (23 august – 22 septembrie)

  Cei nascuti sub semnul clopotului sunt asemanatori cu capricornii din zodiacul nostru. Au o vointa de fier si sunt foarte organizati si seriosi din fire. Nu fug de greutati si isi asuma greselile, mai putin cand vine vorba de viata sentimentala, unde sunt destul de neiertatori. Daca 2013 nu este tocmai anul celor nascuti in clopot, asta nu inseamna ca nu pot iesi din probleme cu fruntea sus si ambitie.

  Accept orice, mai putin sa fiu inselat in dragoste !
  Da, iubesc nevoie mare, mereu am iubit, mereu voi iubi!
  Mi-am luat-o’n freza de fiecare data, da poate acuma-i cu noroc…

 3. Ana says:

  Sunt cupa ,dar vaaai ce bine ma simt rolling on the floor)

 4. Ana Q. says:

  lol….eu sunt coroana…dar din moment ce nu-s rroama presupun ca nu mi se aplica. big grin

 5. Alexandru says:

  Ce mare dreptate are acest horoschop, Sfesnic sunt si ma mandresc. Aici nu a gresit, dar la horoscopul classic mereu minte.

 6. Capela laughing Poate se adevereste Anul 2013 le ofera celor nascuti in capela stabilitate sentimentala si o relatie care ii face fericiti. rolling on the floor

Leave a Reply

Your email address will not be published.