Horoscopul sezonului estival

 Iata ce ne „rezerva” astrele in sezonul estival.

Berbec

Puteti rezolva o problema patrimoniala mai veche mai ales daca e vorba de un imobil pe care l-ati mostenit sau de o casa in care vreti sa va mutati cu partenerul. O luna sentimentala speciala va fi luna iulie.

Taur

Veti putea castiga un proces sau va puteti trezi cu schimbari importante in familie. Cineva drag va anunta ca asteapta un copil sau dvs. puteti sa deveniti parinti. O perioada foarte buna sentimentala va fi 27 iulie – 15 august.

Gemeni

Financiar va merge foarte bine toata vara, iar proiectele profesionale au tot felul de sprijin din partea unor vechi colaboratori. In ceea ce priveste relatia sentimentala s-ar putea chiar sa va ganditi la casatorie dupa data de 15 august.

Rac

Pentru dvs. vine o vara interesanta, o vara plina de succes, dar exista si o problema legata de relatia cu copiii. S-ar putea ca profesorul zodiacului, asa cum e numita planeta Saturn, sa vina cu lectii de viata si intr-un fel sau altul sa va reganditi relatia cu copiii. S-ar putea sa fiti nevoiti sa le dati mai multa atentie.

Leu

Luna iulie va fi foarte buna din punct de vedere sentimental, iar luna august vine cu noi proiecte si noi afaceri. Si financiar, in special dupa 24 august, va merge foarte bine.

Fecioara

Pentru dvs. se poate spune ca prietenii pot deveni parteneri de afaceri, iar colegii pot sa devina parteneri de viata daca sunteti singuri. Daca aveti o casnicie foarte buna puteti sa va ganditi la o afacere de familie.

Balanta

Nu uitati ca vacanta de vara sa o amanati spre toamna ca acum e bine sa profitati de tot felul de oportunitati pe care astrele vi le aduc pentru ca vine o vara fierbinte din punct de vedere profesional. Daca sunteti singur s-ar putea sa va indragostiti la prima vedere.

Scorpion

Astrele scriu la dvs. calatorii departe de locurile in care v-ati nascut, departe de tara sau puteti sa va mutati sau ati putea sa primiti o bursa interesanta. Pentru profesie, jumatatea lunii iulie si 15 august reprezinta momente foarte clare pentru schimbari extraordinare, oportunitati care nu ar trebui ratate.

Sagetator

Pentru dvs. scrie in stele sa va asteptati la o sarcina neprogramata sau puteti sa va ganditi sa concepeti un copil, sau puteti sa va gasiti un partener care sa fie ca un talisman. Profesional puteti sa rezolvati o problema din trecut.

Capricorn

Pentru dvs. luna iulie vine cu iubiri, sanse de a va intalni sufletul pereche sau de a va impaca cu un fost partener. Spre sfarsitul lunii august aveti sanse extraordinare profesionale.

Varsator

In iulie, va puteti astepta la un nou loc de munca sau un proiect de care va trebui sa va ocupati personal. Din punct de vedere sentimental va asteapta o supriza, o relatie la care nu va asteptati. Daca aveti pe cineva va puteti gandi la un copil sau va puteti muta in alta localitate.

Pesti

Si pentru dvs. vine o perioada buna din punct de vedere sentimental. Cea mai buna luna este iulie si pana spre sfarsitul lunii august. Ar trebui sa tineti cont ca iubirea adevarata vine de departe pentru dvs.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 4 Comments
  1. Ana spune:

    Ma asteapta un sezon BUN rolling on the floor) sigur ca nu.

  2. Mihai spune:

    Problema patrimoniala? Nu cred ca voi avea ca n-am de ce. laughing)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *