Zile bune, zile proaste

 Cu totii avem zile bune si zile proaste, pe toti ne lovesc in fata problemele,  sentimentul de saturatie, dezamagirea si gustul amar lasat de o cearta cu cineva apropiat.

Uneori zilele proaste ne fac sa nu mai avem chef de nimic, decat sa sedentam, sa culegem vise si sa zburdam prin “happy places “. Cateodata, in zilele bune iubim extrem si intens, in zilele proaste nu suportam nimic, nici atentia si nici iubirea; in alte zile ,pline de indiferenta doar…. ne straduim pentru una alta.

Constat insa ca daca pastram aprinse momentele frumoase ale vietii, cu siguranta le vor umbri pe cele care ne-au lasat un gust amar, putem umbri zilele proaste! Zilele grele, zilele proaste,  nu le vezi intr-un album cu fotografii, nu?

photo


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 4 Comments
  1. Axlandra says:

    E normal să fie şi zile proaste, altfel nu le-am mai aprecia atât de mult pe cele bune. big grin

  2. Minnie says:

    Eu am în album si zile “proaste” sau “grele” pentru ca atunci cand au fost facute fotografiile m-am ganditi ca e ultima si ca nu voi mai avea sansa sa fac fotografii cu acea persoana! Deci exista si astfel de albume, dar probabil ca nu ma uiti la ele de fiecare data, uneori le ocolesc! Greu sa-ti explic!

Leave a Reply

Your email address will not be published.