Astrologie: Numere castigatoare la LOTO

Ii rog pe cei care joaca la LOTO sa se adune bine binisor pentru ca atrologii le vor dezvalui care sunt numerele castigatoare la LOTO, in functie de zodie, evident. happy

Berbec

Berbecii sunt o zodie norocoasa si marele pot de la loto e doar la sase numere distanta de tine. Esti o fire increzatoare si joci destul de des, dar anul acesta chiar ai sorti de izbanda. Numerele norocoase pentru berbecii care joaca la loterie sunt: 1, 3, 22, 34, 43, 45.

Taur

Taurii au parte de noroc schimbator in 2013, asa ca marele premiu de la loto depinde mult de ziua in care alegi sa joci pentru potul cel mare. Numerele norocoase pentru taurii care joaca la loterie sunt: 7, 8, 9, 25, 32, 46.

Gemeni

Zodia gemeni este o zodie foarte norocoasa, dar in 2013 nu simti acest noroc in mod deosebit, mai ales pe plan financiar. Numerele norocoase pentru gemenii care joaca la loterie sunt: 5, 6, 8, 13, 27, 42.

Rac

Racii sunt destul de norocosi din fire, dar au nevoie mereu de senzatia potrivita pentru a prinde curaj si a juca la loto. Numerele norocoase pentru racii care joaca la loterie sunt: 2, 11, 19, 21, 34, 46.

Leu

Leii sunt, in general, o zodie norocoasa, dar anul acesta nu stai tocmai bine la capitolul finante. Daca ai incredere in flerul tau si esti convinsa ca o sa castigi la loto anul asta, nu renunta. Numerele norocoase pentru leii care joaca la loterie sunt: 1, 10, 14, 19, 33, 45.

Fecioara

Fecioarele se considera vesnic ghinioniste, desi nu este aproape niciodata o problema de noroc versus ghinion. Pentru ca 2013 a fost si este un an bun si plin de realizari, poate ca a venit momentul ca fecioara sa joace la loto. Numerele norocoase pentru fecioarele care joaca la loterie sunt : 3, 15, 16, 25, 30, 47.

Balanta

Balantele se cred norocoase ori de cate ori au un moment de fericire, realizeaza ceva sau sunt laudate pentru o munca indelungata Pentru ca simt nevoia sa munceasca pentru fiecare banut si nu se multumesc cu castiguri rapide, balantele nu prea joaca la loto. Numerele norocoase pentru nativii care joaca la loterie sunt: 6, 7, 14, 29, 33, 47.

Scorpion

Scorpionii au un 2013 cu multe fluctuatii in linia norocului. Daca alegi bine ziua in care vrei sa joci la loto, ai toate sansele sa castigi macar la categoria a III-a. Daca nu castigi nici de data asta, mai incearca, anul 2013 sigur vei avea surprize placute. Numerele norocoase pentru nativii care joaca la loterie sunt: 4, 11, 19, 27, 33, 41.

Sagetator

Sagetatorii au un 2013 destul de norocos, daca nu iei in seama micile drame sentimentale si problemele de la locul de munca. Cu banii stai incredibil de bine, dar marele pot de la loto nu ar strica in cont. Numerele norocoase pentru nativii care joaca la loterie sunt: 1, 5, 8, 10, 22, 49.

Capricorn

Nativii din capricorn au un an cam slab din punct de vedere financiar si numai marele pot de la loto ar putea sa faca lumina in conturile tale. Daca nu te simti indeajuns de norocos, ignora senzatia de teama si joaca oricum. Numerele norocoase pentru nativii din capricorn care joaca la loterie sunt: 1, 3, 7, 15, 39, 41.

Varsator

Varsatorii au un an nu tocmai groyav din punct de vedere al economiilor si conturile tale incep sa se resimta dupa ce ai extras si ultimii banuti pentru facturi si vacanta de vara. Un premiu cat de mic la loto te-ar ajuta sa te pui pe picioare, mai ales ca vin niste nunti in toamna. Numerele norocoase pentru nativii din varsator care joaca la loterie sunt: 2, 7, 17, 23, 29, 38.

Pesti

Pestii au un an destul de bun din punct de vedere financiar si nu au probleme majore. Dar niciodata nu are cum sa strice un castig, mai ales marele pot de la loto. Numerele norocoase pentru nativii din pesti care joaca la loterie sunt:3, 17, 19, 26, 39, 48.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 6 Comments
  1. Observ ca unele numere se regasesc la mai multe zodii happy eu nu joc la loto, niciodata din propria initiativa.

  2. Dan spune:

    Ciudat, unele deja le foloseam laughing))

  3. Anonim spune:

    Rar joc la loto, dar nu prea cred eu in numere norocoase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *