Sanatosul nu-l crede pe bolnav si bogatul pe sarac

Da ” sanatosul nu-l crede pe bolnav si bogatul pe sarac! ” – stiti vorba asta, nu?

Ma uit la anumite persoane care se pare ca nu au gasit mediul potrivit pentru a-si exprima dezamagirile vietii, pentru ca cei de fata lor nici nu aud ce spui. Adica aud dar nu ASCULTA, este o diferenta! Raman impasibili la necazurile celorlalti , semn ca niciodata nu aleg momentul sau locul cel mai adecvat pentru a-si spune durerile.

Cred, de fapt sunt sigura, ca atunci cand ai o povara pe suflet, bine ar fi sa cautati compania celor aflati in situatii similare, pentru ca ei vor deveni adevaratul grupul de suport de care ai sa descoperi ca ai nevoie!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 12 Comments
 1. Anonymous says:

  Daca niciodata nu esti ascultat trebuie sa intelegi ca nu iti este locul acolo, nu?

 2. Ana says:

  Fugi dupa cine te primeste. happy

 3. Gavriloi Adina-Mirabela says:

  Prefer sa imi port singura povara…

 4. unii n-au auzit nici de respect dar sa mai fie si empatic..

 5. NightOn says:

  Oamenii și-au pierdut răbdarea de a asculta, tocmai de aceea și această lipsă de comunicare uriașă. Da, exact cum ai spus și tu, ei aud dar nu ascultă iar apoi vin cu sfaturi ca să nu spui că nu ți-au oferit ajutorul. De cele mai multe ori sfaturile lor sunt sfaturi pe care ei nu le aplică pentru ei și sunt cât se poate de supeficiale.
  Pe de altă parte, acest ascultat ar trebui să se întâmple doar într-un singur mod: se ascultă cu inima, nu cu urechile. Astfel, sfaturile primite sunt autentice și de un real folos.

Leave a Reply

Your email address will not be published.