Astrologie: Cumpanele lunii octombrie

Cei plictisiti de tot ceea ce tine de astrologie, implicit de horoscop, sa treaca merge. Pentru ceilalti care cred sau „cred” in ceea ce cuvanta horoscopul si vor sa stie daca vor intampina sau nu probleme iata cumpanele lunii octombrie:

Berbec

Unele conflicte pot sa-ti dea planurile peste cap, iar reactia unor oameni cu care colaborezi te poate dezamagi.

Taur

Viata ta sentimentala este serios afectata in luna octombrie. Vei avea de indurat momente dificile si va trebui sa iei decizii nu tocmai usoare.

Gemeni

In luna octombrie, problemele de la locul de munca ar putea sa fie marea ta preocupare. Apar situatii incordate, primesti noi atributii pe care nu ti le doreai si care nu iti aduc beneficii reale.

Rac

Cumpenele tale au legatura cu dificultatile din viata de cuplu si cu necesitatea de a discuta chestiuni importante, care va privesc pe amandoi.

Leu

Cumpenele tale din luna octombrie au legatura cu starea de sanatate. Este necesar sa ai grija de tine, sa urmezi un regim alimentar echilibrat si sa fii la zi cu analizele.

Fecioara

In luna octombrie, cumpenele in viata profesionala se vor tine lant. Ai parte de tot felul de evenimente care iti dau planurile peste cap, te streseaza si te ingrijoreaza.

Balanta

Banii sunt principala ta sursa de griji in luna octombrie. Din fericire, a doua parte a lunii pare sa aduca vesti mai bune in plan financiar.

Scorpion

Nu stai prea bine cu sanatatea in luna octombrie. Cu energia esti la pamant, iar imunitatea nu este deloc la cote inalte.

Sagetator

La locul de munca apar unele probleme care ar putea sa-ti afecteze imaginea sau popularitatea. Cineva poate incerca din umbra sa-ti stirbeasca credibilitatea.

Capricorn

Lipsa banilor si tensiunile de la locul de munca sunt principalele cumpene pentru tine in luna octombrie. Te concentrezi cu dificultate si nu ai la fel de mult spor ca pana acum in indeplinirea sarcinilor de serviciu.

Varsator

Esti mai impulsiva ca de obicei, iar aceasta ar putea fi cauza cumpenelor tale in luna octombrie. Este vorba in primul rand de probleme de imagine.

Pesti

Te numeri printre putinele native ale zodiacului care se bucura de o perioada linistita si cu mai multe realizari decat eventuale neplaceri.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 9 Comments
  1. noi sa fim sanatosi ca belelele curg.

  2. Vanda spune:

    Sanatate sa fie happy

  3. Diana spune:

    Uite cata dreptate s-a nimerit sa aiba. laughing Bine… cumpenele daca se refera la delimitari de perioada… nu greutati sau din astea… laughing

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *