Dor nesfarsit dupa sufletul perfect

 Dor nesfarsit dupa sufletul perfect

Cum ar trebui sa mai exprim sau sa arat? Ce ar trebui sa mai desenez pe cer? Cat de sincera as putea fi mai mult de atata ca sa arat ca…. Doamne ce DOR IMI ESTE si-mi vine sa o iau la fuga catre……. departe. Cum sa desenez dorul ? Ce sa-l fac sa treaca in sensul ca sa ma lase in pace pentru ceva momente!??

De disparut de tot nu vreau sa dispara. Sunt atatia kilometri, sute, pe care ar trebui sa-i parcurg…. iar la destinatie as fi fericita. Dar uite cat de frumos e sa scrii si sa te gandesti ca ai realizat? Numai cand ma gandesc mi se face pielea de gaina pentru ca e greu de realizat. Adica intr-un fel e usor dar totusi e greu si eu mor de dor.
E ca si cum ai fi o floare care necesita multa apa ,e in mijlocul desertului si primeste atunci cand ploua , doar 2-3 picaturi… asta in caz ca se nimeresc sa cada peste ea. Well, cam asa e… E trist, SUNT trista si mor de dor.

Mi-e dor si doua brate in jurul meu m-ar calma si m-ar adormi si m-ar face sa uit. As vrea sa dorm dar nici asta nu pot. Ma tot gandesc, si ma gandesc departe si mi-e dor, ma duc…..

Nu stiu ce as mai putea scrie , nu ma mai simt in stare de nimic..

Fila din jurnal : 27 ianuarie – 2007


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 7 Comments
  1. Aniela Deby spune:

    Cat de dor mi-a fost sa citesc postarile talebig grin

  2. […] 1.Addicted( azi am citit un drăgut articol despre dor) […]

  3. Loryloo spune:

    Si eu, si eu am revenit, sa iti citesc postarile, gandurile… sufletul! happy

  4. […] intr-adevar exista, l-am gasit in sfarsit, in bratele tale, in inima ta, in dragostea ta. ” – Fila din jurnal iulie […]

  5. […] 1.Addicted( azi am citit un drăgut articol despre dor) […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *