Enciclopedie ambulanta de idei

Uneori, cand suntem ravasiti, cand suntem pierduti in ganduri si stres, ar trebui sa ne oprim nitel si sa ciulim urechile la tovararii nostri de discutie. Unii din ei, pentru ca sunt detasati de tot ce ni se intampla, pot veni cu solutii excelente la problemele care ne preocupa. Cand privesti lucrurile dinafara, vezi lucrurile dintr-o perspectiva mult mai clara, ca atare sfaturile tovarasilor chiar merita puse imediat in aplicare sau, cel putin, stocate in memorie pentru momentul in care vom putea sa ne folosim de ele.

De la unele persoane din jurul nostru chiar avem multe de invatat pentru ca sunt ca o enciclopedie ambulanta de idei si informatii de valoare. Putem realiza ca avem numai de castigat de pe urma discutiilor purtate cu acele persoane. Asa ca… stati cu urechile palnie!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 2 Comments
  1. Fairytale says:

    Depinde in ce context te afli, eu de prin parcuri de la mamici nu aflu decat chestii plictisitoare…gen ce mai gatim azi, ce mama buna sunt eu…Dintr-o data toate suntem mamele, sotiile, femeile perfecte. Dar e adevarat ca nu stii niciodata cand ai ceva de invatat!

    • addicted says:

      Stii cum e… tindem sa credem, de cele mai multe ori, ca ceea ce auzim si sfaturile ce ne sunt date de cei din jur nu se vor aplica in veci in vietile noastre dar… stim ce ne rezerva viitorul si cand ne vom lovi de situatii asemanatoare cu a celor care candva ne-au zis ceva!? Nu. E bine sa ascutam macar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.