Astrologie: Lucruri tipice pentru zodii

Daca nu stiti inca ce tip de personalitate aveti sau au anumite persoane din jurul vostru si ce lucruri sunt tipice fiecare zodii, aflati acum:

Tipic pentru Berbec: sa fie agitat/a in permanenta. Consuma multa energie chiar si pentru rezolvarea unei probleme minore. Spontan/a si curajoasa, este mereu gata sa faca schimbari radicale.

Tipic pentru Taur: sa nu se relaxeze complet pana nu-si indeplineste scopul. Responsabilitate, armonie si sinceritate – si din punct de vedere financiar – sunt lucrurile pe care le apreciaza cel mai mult. Este o persoana activa, echilibrata, sincera si autentica.

 Tipic pentru Gemeni: sa treaca prin viata liber/a, asemeni unui fluture. Ii place sa fie inconjurat/a de oameni si leaga foarte usor prietenii. Setea de cunoastere pare a fi de nepotolit, insa o/il poate transforma usor intr-o persoana “bagacioasa”.

 Tipic pentru Rac: faptul ca penduleaza mereu intre sentimente si ratiune. E sensibil/a, generoas/a si intelegatoare – leaga noi prietenii cu usurinta si e mereu gata sa sara in ajutorul celor dragi. Totusi, daca se simte tradat/a sau nedreptatit/a, se retrage imediat.

 Tipic pentru Leu: sa-i invarta pe ceilalti pe degete cu carisma, buna dispozitie si naturalete. Are o personalitate atat de puternica, incat nu concepe sa se lase dominat/a sau condus/a – nici macar in pat!

Tipic pentru Fecioara: simtul practic, realist. Inteligenta si prudenta innascuta o ajuta sa evite deciziile proaste sau superficiale. Planuieste totul in avans, iar in ceea ce priveste cariera, e pregatita sa infrunte orice obstacol cu mult curaj si o perseverenta demna de invidie. Nu o subestimati! [ si totusi multi o fac… pierdere de vreme. ]

Tipic pentru Balanta: sa dea dovada de sarm, eleganta si bune maniere. Principiul echilibrului, specific semnului ei zodiacal, se aplica in toate aspectele vietii sale. Cu toate ca, in mod normal, acesta e un lucru bun, exista si dezavantaje: uneori, ii e aproape imposibil sa ia o decizie.

Tipic pentru Scorpion: sa “citeasca” oamenii intr-o clipita. E atrasa de tot ce e necunoscut si misterios. Sincer/a, combativ/a si uneori recalcitrant/a, nu-si tine niciodata parerile, chiar si cu riscul de a rani sentimentele celorlalti.

Tipic pentru Sagetator: Principalul obiectiv in viata este sa se simta implinit/a. Vede intotdeauna partea plina a paharului si vrea mereu sa se autodepaseasca. Fiind individualist/a, evita munca in echipa si are dificultati in a se subordona.

Tipic pentru Capricorn: sa vrea sa controleze totul, sa-si urmeze drumul cu convingere, fara sa se lase influentata de nimic, si sa fie loiala. In plus, e o persoana foarte deschisa la minte, competenta si disciplinata.

Tipic pentru Varsator: sa fie diferit/a de restul. Pentru ea, cele mai importante sunt libertatea si autodepasirea, motiv pentru care este in permanenta in cautarea unor impulsuri si sanse noi.

Tipic pentru Pesti: faptul ca nu poti spune niciodata ca o cunosti cu adevarat, chiar si partenerul descopera ceva nou in mod constant. In schimb, poate sa citeasca sufletele oamenilor si are o intuitie incredibila.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 9 Comments
  1. Dan says:

    Aaaaadevaraaaaat la fecioare!!!!

  2. Mi se potriveste perfect…si sotului meu la fel.

  3. Lilly says:

    sunte persevereta, daaa! happy

  4. Barbat’miu zicea sa ma fac mediator happy

Leave a Reply

Your email address will not be published.