Ce personalitate ai in zodiacul japonez

Asiaticii au facut o asociere intre trasaturile de personalitate si diferitele elemente din natura sau animale, dand nastere urmatorelor 11 semne zodiacale. Iata ce semn reprezinti si ce personalitate ai in zodiacul japonez:

Floare de cires – 15 februarie – 20 martie

Personalitate: Esti plina de viata si mereu de o energie surprinzatoare. Floarea de cires este simbolul gingasiei, al iubirii si efemeritatii. Esti pozitiva si afectuasa, iar persoanele din jur iti apreciaza spontaneitatea si entuziasmul. Uneori, poti fi extrem de sensibila iar vulnerabilitatea ta te poate afecta mai mult decat crezi.

Sfat: Urmeaza-ti telurile cu incredere si staruinta! Dragostea este un factor destul de important in viata ta, iar in caz ca intampini dificultati te poti baza pe prieteni.

Soare – 21 martie – 29 aprilie

Personalitate: Esti o persoana idealista si sigura pe tine. Soarele este simbolul perfectiunii si al dorintei de renastere, prin urmare tu esti o persoana optimista, pasionala. Iubesti fara teama, inflacarat, fara precautii si restrictii insa uneori poti rani tocmai persoanele dragi, din prea multa dragoste.

Sfat: Bazeaza-te pe intuitii si nu vei regreta!

Bambus – 30 aprilie – 4 iunie

Personalitate: Te adaptezi cu usurinta oricarei situatii, esti o fire deschisa si iti place sa socializezi cu alte persoane. Bambusul semnifica armonie, bunastare, longevitate. Traiesti din si pentru iubire. Ai tendinta sa fii dependent de atentia si afectiunea celor din jur asa cum bambusul este dependent de lumina. Te adaptezi usor la schimbari si lupti pentru ceea ce iti doresti.

Sfat: Ai incredere in tine!

Bivol – 5 iunie – 6 iulie

Personalitate: Esti o persoana foarte activa, constiincioasa, care isi asuma responsabilitatile si nu lasa niciodata ceva nerezolvat. Bivolul este simbolul familiei si fertilitatii, prin urmare pentru tine familia, caminul este mai presus decat orice. Pacea ta interioara este data de atmosfera echilibrata din familie. Urasti conflictele si incerci sa le eviti cu orice pret. [ adevarat! ]

Sfat: Familia iti da echilibru!

Floarea de lotus – 7 iulie – 1 august

Personalitate: Floarea de Lotus simbolizeaza frumusete, sinceritate si regenerare. Inocenta, visatoare si sensibila, esti empatica si foarte intelegatoare. Fire pozitiva de fel, care se bucura de viata, dragoste si copii, stii sa treci cu fruntea sus prin orice situatie delicata.

Sfat: Priveste intotdeauna inainte si nu-ti pierde increderea in tine!

Podul japonez – 2 august – 27 august

Personalitate: Persoana de incredere, pe care ceilalti se pot baza. Te caracterizeaza curajul si tenacitatea. Podul este simbolul medierii, al conexiunii. Stii sa te exprimi si aplanezi cu usurinta orice conflict. Legaturile emotionale sunt pentru tine foarte puternice si sunt intregite de comunicare.

Sfat: Nu lasa niciodata ceva neterminat!

Piatra de gradina – 28 august – 10 octombrie

Personalitate: Persoana curioasa, extrovertita, cu scopuri bine definite. Piatra de gradina inseamna trainicie si stabilitate, fidelitate. Poti parea o persoana dura, transanta, lipsita de afectiune. Ii lasi numai pe cei apropiati sa te cunoasca cu adevarat si sa vada caldura si iubirea din sufletul tau. [ adevarat! ]

Sfat: Nu inceta niciodata sa crezi in realizarile tale si nu te ingrijora daca nu poti atinge perfectiunea.

Imparatul – 11 octombrie – 18 noiembrie

Personalitate: Persoana increzatoare care nu esueaza in a realiza ceea ce isi propune. Consideri viata ca fiind o aventura si nu te lasi demoralizata usor. Imparatul simbolizeaza forta si superioritate. Ai o personalitate puternica si te impui cu usurinta in fata altora. Esti nascuta sa conduci si uneori poti rani prin autoritatea ta.

Sfat: Incearca sa nu fortezi lucrurile!

Imparateasa – 19 noiembrie – 26 decembrie

Personalitate: Esti o persoana care stie ce vrea si care nu inceteaza sa creada in idealurile sale. Lucrezi mai bine in echipa, esti temperata, echilibrata si rabdatoare. In dragoste pretuiesti fidelitatea si respectul.

Sfat: Imparte bucuria si energia cu cei din jurul tau, vei avea parte numai de satisfactii!

Luna – 27 decembrie – 18 ianuarie

Personalitate: Misterioasa, secretoasa si extrem de calma, atragi cu usurinta atentia asupra ta insa luna nu este numai un astru al misterului ci si al clarviziunii. Ai un simt intuitiv extrem de dezvoltat si surprinzi mereu prin ideile tale sclipitoare. Nervozitatea si schimbarile bruste de dispozitie sunt defectele tale majore.

Sfat: Nimic nu ar trebui sa iti stea in cale mai ales cand vine vorba de barbati, ai incredere in tine!

Testoasa sacra – 19 ianuarie – 14 februarie

Personalitate: Inteligenta, precauta si calma, esti dispusa sa lupti pentru adevaratele valori. Testoasa este simbolul intelepciunii si al perseverentei. Esti o persoana calma, blajina, circumspecta, analizezi toate aspectele unei probleme inainte de a actiona. Iei decizii geu insa acestea sunt definitive si irevocabile.

Sfat: Nu ezita niciodata sa iti exprimi parerea!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 1 Comment
  1. Dan spune:

    Sunt o imparateasa ???? rolling on the floor) mama stie??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *