Horoscopul de weekend – 17-19 ianuarie

Pentru cei interesati iata horoscopul de weekend

Berbec – Recomandarea astrelor este aceea de a va controla reactiile instinctive pentru a nu face gesturi regretabile. Eventualele lipsuri materiale pot fi compensate cu evenimentele placute din domeniul relational. 

Taur – Stabilitatea voastra interioara este de asa natura incat aveti puterea de a ajuta moral persoanele dragi. Rezerva voastra energetica va ajuta sa va regenerati fara sa faceti eforturi speciale in acest sens. 

Gemeni – Veti fi mai satisfacuti de propria existenta in cazul in care permiteti sentimentelor sa se exprime fara retinere. Influentele subtile va predispun sa acordati atentie marita senzualitatii si relatiilor afective. 

Rac – Conduita care vi se potriveste cu adevarat este una bazata pe comunicare si acceptare. Veti fi martori la intamplari care va pot impresiona insa mesajul acestora este unul care va elibereaza… 

Leu – In momentele critice prioritatile pot fi modificate fara nici un regret ! Mai important decat cultivarea unor aparente stralucitoare este dobandirea calmului interior si armonia sufleteasca. 

Fecioara – Interesul pentru consolidarea relatiilor cu persoanele importante pentru voi este maxim. Ascultati-va mesajele inimii si veti intelege ce trebuie sa faceti in aceasta perioada! 

Balanta – A solicita ajutorul prietenilor este o dovada de incredere si de deschidere emotionala. Presiunile si blocajele in comunicare va atrag atentia in continuare asupra situatiilor pe care le ascundeti de ¨ochii lumii¨. 

Scorpion – Clarificarile existente in viata voastra pot fi accelerate chiar daca eventualele pierderi va afecteaza emotional. Este bine sa va sugestionati pozitiv si sa va bazati pe propria experienta mai mult decat pe ceea ce va transmit apropiatii. 

Sagetator – Spusele voastre pot fi interpretate in sensuri diferite de persoanele cu care va intalniti. Veti fi avantajati daca alegeti discretia si renuntati la a face promisiuni de anvergura in mediile frecventate. 

Capricorn – Cele mai utile informatii vor aparea in cazul in care va ascultati intuitia si presimtirile. Sunteti predispusi sa va atasati de amintiri si sa faceti comparatii care va amplifica melancolia. 

Varsator – Lumea voastra interioara este asaltata de influente emotionale care va afecteaza judecata si stabilitatea generala. Interesele individuale tind sa fie in contradictie cu cele ale partenerilor si grupurilor frecventate. 

Pesti – Ajutorul asteptat va sosi din partea celor care va apreciaza cu adevarat si nu o arata… Acceptati tot ceea ce vi se ofera in mod neconditionat deoarece in acest mod capatati rasplata pentru eforturile voastre.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 3 Comments
  1. Nimeni says:

    E de bineeee

  2. SuntFrumoasa says:

    de unde atata incredere? laughing

Leave a Reply

Your email address will not be published.