Cum sa iti creezi eficient si usor propriul magazin online

 De multe luni de zile ne tinem de capul fratelui meu, care fabrica si comercializeaza incaltaminte de dama din piele, sa isi deschida si un magazin online. Binenteles, nestiind cum se invarte totul in online, l-am luat ” babeste „, i-am explicat totul de la A la Z, ba chiar m-am oferit sa-l pun in legatura cu persoane de incredere care se ocupa de SEO, de gazduire si cu persoane care ar putea sa ii administreze eficient magazinul online. Totul pentru a i se aprinde beculetul si pentru a-si da seama ca trebuie sa faca si acest pas! 

Pe langa recomandarile de mai sus, i-am sugerat sa apeleze si la eshop-rapid.ro, un sistem online special conceput pentru crearea simpla de magazine online si/sau site-uri de prezentare. Este relativ simplu acest sistem si il poate utiliza ORICINE, fara mari cunostinte in programare. Daca o pot face eu, o poate face chiar oricine. tongue Oricum, n-ai nevoie de multe, decat de rabdare, placerea de a face ceva frumos, dorinta de a incepe dezvoltarea propriului proiect, calculator si, evident, internet.

Totul e foarte simplu, te inregistrezi in sistem completand numele site-ului dorit, adresa de e-mail si parola iar apoi ai direct acces la contul de administrare. Acolo gasesti o gama larga de sabloane grafice moderne, mai exact 250 de modele, sau, daca ai imaginatie, iti poti face propriul logo, propriul sablon grafic, etc. Pe mine m-a incantat si m-a facut sa ma gandesc sa apelez la el in viitorul apropiat, mai ales ca editorul online te ajuta sa iti configurezi site-ul cu usurinta si, deasemenea, putem folosi bannere, animatii flash, fisiere video si multe alte chestii interesante si folositoare. Pe langa astea, in secunda urmatoare dupa inregistrare, site-ul/magazinul online devine functional.

Ce te face sa ai si mai multa incredere in acest sistem online este portofoliul ce are in jur de 13.00o de utilizatori!!! Costurile sunt mici, nu trebuie sa renunti la vacante, la dezmat, la produse Londa, la nimic, ba chiar poti sa testezi sistemul GRATUIT! Frate-miu deja il testeaza, il intoarce pe toate partile, se joaca cu logo-urile si sabloanele grafice si asta nu poate decat sa-mi dea sperante.


Si-au lasat amprenta↓


Be the first to comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *