Mat si magic? Mat’Magique L’Oreal Paris Review

 In urma cu, cateva zile, intr-o dupa-amiaza groaznica din toate punctele de vedere, am fost surprinsa de un frumusel colet cu, cateva produse de la dragii mei colaboratori ProduseComestice. Printre bunataturi se afla si fondul de ten Mat’Magique de la L’Oreal Paris pe care binenteles ca l-am si incercat. Dupa cateva zile in care l-am folosit in cele mai variate conditii pentru a observa cum se comporta pe tenul meu, vin cu o parere pentru domnitele interesate de acest produs.

Mat’Magique este urmasul cunoscutului fond de ten Matte Morphose, un fond de ten care ce are aceeasi textura de spuma, aerata, ce se aplica cu mare usurinta pe ten si care nu incarca. Este un fond de ten care se potriveste atat tenurilor normale cat si celor mixte, un produs care se transforma in pudra in momentul in care este aplicat pe ten, uniformizandu-l. Din pacate, acoperirea este mica, dandu-ti mai degraba iluzia unui BB cream si nu a unui fond de ten. Totusi, din fericire rezistenta este indelungata, rezista intre 8-12h, nu sufoca tenul si echilibreaza zonele care secreta sebum in exces, in cazul meu in zona T.

20140714-183809-67089028.jpg

Nu pot spune ca a fost dragoste la prima vedere pentru ca eu am tenul gras si sensibil, si-mi doresc un fond de ten cu acoperire mare + SPF, acesta neavand factor de protectie. Consider ca e un produs pe care l-as folosi  primavara si doar in zilele in care tenul meu este mai… fericit si lipsit de „monstruleti”. Il recomand in schimb domnitelor ce nu au nevoie de un fond de ten cu acoperire mare ci de un fond de ten lejer care sa le ofere o acoperire mata.

Mat’Magique este disponibil in 8 nuante si il puteti achizitiona de pe Produse Cosmetice,  la pretul de 39.99 RON, redus de la 58 RON. 


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 4 Comments
  1. Luana spune:

    Are acoperire mica intradevar dar e ideal pentru vara cand nu ai nevoie de un fond de ten greu care incarca. Pentru mine e cel mai bun dar nici nu am un ten problematic.

  2. ioly spune:

    Am sa il incerc si eu daca e si mai ieftin acolo si daca e asa usor pe ten.

  3. Dana spune:

    Si eu asteptam mai mukte de la el…ll.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *