Timpul unde e

Timpul… Unde e si cand s-a dus?

Timpul

Unde e si cand s-a dus?

Intr-o zi iti vei da seama ca timpul ti-e pe sfarsite. Atunci iti vei sprijini obrazul in palma, vei privi lung catre ”nicaieri” si te vei intreba retoric: ” Unde si…cand s-a dus? ”
In jur iti va fi gol, in suflet… la fel, caci, toti cei dragi vor fi plecati demult de acolo. Iti vei aminti vag cum fericirea te-a insotit pana la un moment dat, dar tu nu ai avut vreme pentru ea sau cum ai fost asteptat de catre oamenii care te iubeau, dar tu nu ti-ai facut timp sa ajungi la ei.
Toate au trecut pe langa tine, toate au zburat, toate s-au dus… Ziua in care vei realiza ca ti-au ramas atat de multe nefacute, va fi extrem de dureroasa dar tardiva.

Umple-ti acum, cat inca poti, sufletul si timpul cu oamenii care abia asteapta sa si-l petreaca pe al lor cu tine. Altfel..iti vei da seama ca timpul tau s-a sfarsit…in van.

Ai grija de cei ce te iubesc si de cei pe care ii iubesti. Arata-le in fiecare zi ca esti acolo pentru ei. Daruieste-le timpul tau, ocroteste-i, caci doar asa vei putea fi un om implinit!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 5 Comments
  1. Eva says:

    S-a dus in zari dar totusi e aici. happy

  2. Dan says:

    Vorba aia ” fuse si se duse ” dar daca inca suntem in viata inseamna ca inca il avem, mai putem face ceva. happy

  3. […] va mai intrebati unde a trecut timpul, cand a trecut atat de repede sau de ce!? E trecut si asta-i tot ce conteaza. Si daca suntem la […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.