8 martie - flori ce isi doresc femeile

8 Martie – Flori, ciocolata sau cina in oras? Ce isi doresc femeile?

  Vorbeam zilele trecute despre atentia pe care ar trebui barbatii sa o acorde femeilor si nevoilor acestora, de 8 martie cel putin. Mentionam faptul ca a face urari si cadouri de 8 Martie femeilor, sau unor femei, nu este asa istovitor sau un capat de tara. 

E simplu sa incanti o femeie, te uiti la lucrurile pe care le are deja, esti atent la ce isi mai doreste, tragi linie, scoti portofelul si-l… golesti! Daca vrei sa scapi de aglomeratie, apelezi la magazinele online, daca vrei sa o surprinzi si cu un buchet de flori, apelezi la o florarie online. Nu e chiar atat de greu sa faci cadouri femeilor, cel putin nu atat de greu precum va ganditi si nici aceasta zi de 8 Martie nu e atat de urata precum o faceti sa para.

Nu va mai dati ochii peste cap, o singura mama aveti si o singura iubita/sotie( cred!). Cred ca le puteti multumiti cu un lucru pe care si-l doresc, cu un buchet de flori, ca doar se fac livrari flori in Bucuresti, o ciocolata si o cina in oras. Pe restul femeilor din viata voastra le puteti multumi cu un simplu ,dar minunat, buchet de flori.

Nu va aruncati dupa lucrurile sclipicioase si nici dupa extravagante bijuterii, s-ar putea sa nu fie incantate. Limitati-va la lucrurile care stiti ca le plac, chiar daca vi se par banale si chiar daca va ganditi c-ar merita mai mult/e. Decat sa iti para rau ca te-ai aruncat pe un teren nesigur, mai bine mergi la sigur cautand si luand ceva ce sigur ii va placea!

Faceti lucruri marunte cu o dragoste mare.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 6 Comments
  1. gabi spune:

    Iubire,respect,sprijin.

  2. Larisa spune:

    Eu prefer florile si cina in oras. Nu sunt fan ciocolata laughing

  3. Ruxandra-Mirela Ionita spune:

    Niciodata nu am fost adepta cadourilor, nici de 8 martie, nici de Dragobete, nici de Valentine’s Day. M-a surprins mereu placut. De acest 8 Martie, cred ca as prefera sa-mi petrec ziua alaturi de sotul meu, si sa descopar un loc nou, nemaivazut pana acum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *