ziua internationala a femeii

8 Martie – Ziua internationala a femeii si a fericirii de a darui

  8 Martie – Ziua internationala a femeii, ziua in care barbatii sunt capiati de oboseala si frustrare. 8 Martie – ziua in care femeile sunt puse pe… asteptare. Asteptarea cadourilor!

In Romania, inainte de caderea comunismului 8 Martie era stiuta ca Ziua Mamei. In aceasta zi COPIII faceau cadouri mamelor, bunicilor, educatoarelor si invatatoarelor. Usor, usor a devenit si la noi ziua internationala a femeilor si toata puterea feminina primeste mesaje pentru 8 Martie, cadouri si atentie exgerata. Ziua Mamei a fost in schimb declarata sarbatoare publica incepand din 2010 si este sarbatorita in prima duminica a lunii mai.

Eu recunosc, am ramas pe vechi, le sarbatoresc doar pe mama, pe bunica, mamaia mea si pe cumnatica mea de 8 Martie. Fac urari si primesc urari, dar realmente am sa le primesc cand am sa devin mama. Asta mi-s, asa gandesc! Poti sa-mi faci ceva? Nu. big grin

La multi ani de 8 Martie, mamicutelor, bunicutelor, dragutelor. Sa va fie ziua frumoasa si plina de surprize placute!

8 martie buchet flori urari


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 9 Comments
 1. gabi spune:

  La multi ani mamei mele,fiicelor mele,nepoatei mele,soacrei mele, prietenelor mele si nu in ultimul rand, tuturor Femeilor!Sa fiți iubite!

 2. Dan spune:

  Pt femeile mature din viata mea la multi ani.

 3. Ana Q. spune:

  Da..si eu la fel, tot mamei mele si bunicilor mele le urez „la multi ani” si cum eu nu mi-s inca mama, mi se pare ciudat sa primesc urari de 8 martie. Cadourile insa, nu ma supara in niciun fel, haha big grin

 4. […] Love Addiction : 8 Martie – Ziua internationala a femeii si a fericirii de a darui […]

 5. Elena spune:

  Multumim. big grin Am sarbatorit si eu doar femeile ce sunt cu adevarat femei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *