mandra ca sunt femeie

Concurs : Mandra ca sunt femeie!

Barbatii afirma ca e greu sa fii femeie, femeile afirma ca… e greu sa fii femeie. Nimeni nu vorbeste despre mandria de a fi femeie!

Eu sunt mandra ca sunt femeie iar motive am o mie. Pornesc de la simplul fapt ca suntem indispensabile societatii, ca ne maturizam mai repede decat barbatii, ca un lucru minuscul ne poate aduce fericire deplina. Sunt mandra si pentru ca noi femeile nu trebuie sa ne ascundem sentimentele, ca nu ni se pare rusinos sa plangem. Deasemenea, nu suferim de daltonism, aceasta fiind o maladie intalnita foarte des la barbati, foarte rar la femei.

Pe latura comica(dar adevarata), noi femeile avem sanse mai mari sa prindem un taxi decat barbatii, in caz de incendiu/cutremur etc., femeile sunt salvate primele. Si, evident, ziua femeii este recunoscuta oficial in toata lumea.

Si daca tot vorbim de Ziua femeii, va spun cu entuziasm ca iLUX desfasoara in cel de-al doilea numar al revistei online alegria un concurs cu 3 premii minunate.

Concursul se numeste Mandra ca sunt femeie si se adreseaza atat femeilor, cat si barbatilor care se simt inspirati si care pot oferi premiile femeilor dragi ca si cadouri de 8 Martie.

Lasati comentariile pe http://alegria.ilux.ro/8-martie cu un motiv pentru care sunteti mandre ca sunteti femei si puteti castiga :

  1. Stackers Set 3 cutii bijuterii
  2. Portofel Anuschka Dazzling Rose
  3. Set manichiură Balance

Deasemenea, premiile vor fi insotite de un cadou ultra extra mega feminin si dulce – un pantof de ciocolata oferi de Chocolissimo.

pantof de ciocolata 8 martie

Concursul a inceput pe 23 februarie 2015, si va puteti inscrie pana duminica, 1 martie, orele 23:59. Castigatorii vor fi alesi cu ajutorul site-ului random.org si vor fi anuntati în paginile revistei Alegria, pe 2 martie care este si ziua lansarii.

Bafta dragilor!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 55 Comments
  1. alessia puiu spune:

    La o petrecere pot descoperi destul de repede care este bautura mea dupa urma de ruj lasata pe marginea paharului;

  2. Irina Radu spune:

    Femeile sunt pur si simplu extraordinare. De ce? Afla in revista alegria, editia Mandra ca sunt femeie http://alegria.ilux.ro/ happy

  3. ma simt mandra ca sunt femeie pentru ca am dat nastere la un copil minunat si ca pot fi mama

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *