Cine sunt oamenii de care ar trebui sa ne pese mai mult?

Cine sunt oamenii de care ar trebui sa ne pese mai mult? 

Ar trebui sa ne pese mai mult de ce cei care iti cunosc starile, si desi le au pe ale lor, nu ti le neglijeaza. Cei cu care nu trebuie sa pastrezi o constanta legatura DAR care sunt acolo cand li te confesezi. Cei care nu iti subestimeaza problemele si trairile si nu asteapta sa intinzi tu mana de ajutor, ti-o ofera ei direct. Cei care nu pretind super prietenie, cei care ofera in egala masura grija, atentie, iubire! Si mai ales, cei care NU ASTEAPTA cu pretentii sa primeasca mai mult decat sunt capabili sa ofere.

Spre astfel de oameni ar trebui sa ne indreptam mai mult atentia! Nu spre cei ce asteapta sa fii tu mereu acolo cu mai multa grija, atentie, iubire. Nu spre cei care in toate au o scuza. Nu spre cei in fata carora nu-ti mai vine sa te “plangi” pentru ca oricum nimic nu e mai presus de ce li se intampla lor.
Personal sunt resemnata dar si mandra de putinii OAMENI pe care-i mai am aproape. Mandra sunt si de mine ca am reusit intr-un final sa realizez ca nu e ok sa te zbati mai mult tu, sa oferi tu, sa fii tu mereu unde se asteapta toti! E bine sa fii dar in egala masura cu ceilalti.

Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 8 Comments
 1. Irina says:

  Stii cum e, daca te astepti sa se poarte toti cu tine asa cum te porti tu cu ei, ajungi la balamuc. Asadar, keep your standards high, and expectations low. Love you! kiss

 2. Elena says:

  Moderatia este cuvantul cheie indiferent de relatii. Nu e in regula ca doar unul sa fie acolo pentru celalalt. Parte in parte! Just si corect. happy

 3. Dan says:

  Dai un deget si ti se fura toata mana. Inapoi ce vezi? Nimic sau niste scuze.

 4. Andreea says:

  Daca oferi ceva, nu trebuie sa mizezi sau sa faci asta pentru a primi inapoi. Fii impacat cu tine insuti. Cauta acel echilibru interior de care ai atat de multa nevoie si nu miza pe ajutorul celor din jur. Dar, daca tu poti, ajuta! Fa-o pentru sufletul tau!

  • addicted says:

   In teorie toti facem asta dar in practica TOTI, fara exceptii, avem asteptari de la cei foarte dragi sufletului. Prin urmare… si dezamagiri.
   Nu cred ca exista om in lumea asta care sa faca ceva fara, la nevoie, sa nu isi doreasca sa primeasca acelasi lucru.

Leave a Reply

Your email address will not be published.