Horoscopul lunii iulie 2015

Ca tot se afla in cautari horoscopul lunii iulie, iata-l.

Horoscopul lunii iulie 2015. Berbec

Pentru nativii acestei zodii dragostea plutește în aer în luna iulie. Planeta Marte, astrul care-i domină pe cei din zodia Berbec, intră în casa zodiei Rac și astfel șansele de a-și întâlni sufletul pereche sau pentru a crea o legătură pe viață sunt din ce în ce mai mari pentru cei născuţi sub acest semn. Este perioada ideală pentru a petrece cât mai mult timp în aer liber sau pentru a dovedi la locul de muncă de ce ești în stare.

Horoscopul lunii iulie 2015. Taur

Este timpul să acorzi o mai mare importanță vieții sentimentale, deoarece partenerul începe să se simtă neglijat, ceea ce poate provoca tensiuni. În schimb, cei care au de susținut examene, prezentări sau întâlnesc oportunități pentru dezvoltarea carierei vor avea toate șansele să reușească. Fii calculat, diplomat și tenace și norocul va fi de partea ta.

Horoscopul lunii iulie 2015. Gemeni

În relația de cuplu lucrurile sunt liniștite, vei fi răsfățat de către partenerul de viaţă, așa că să nu te miri dacă te va suprinde cu invitații în oraș. Este o bună perioadă și pentru a urma diverse cursuri de perfecționare, care să te ajute să obții avansarea pe care ţi-o dorești de atât de mult timp.

Horoscopul lunii iulie 2015. Rac

Întrucât planeta Marte se află în casa zodiei tale, s-ar putea să fii ceva mai emotiv decât de obicei. Încearcă să privești mereu partea bună a lucrurilor și nu lăsa sentimentele să te domine. Este timpul să iei inițiativa și să duci relația sentimentală la alt nivel. Luna iulie va fi deosebit de generoasă din punct de vedere financiar, iar de bani nu vei duce lipsa.

Horoscopul lunii iulie 2015. Leu

Vei petrece mult timp alături de familie și cei dragi și vei avea ocazia să reînnozi legături vechi și să recuperezi timpul pierdut. S-ar putea să primești invitații pentru evenimente frumoase, cum ar fi o aniversare sau o nuntă. Eforturile de la locul de muncă îți vor fi răsplătite mai ales în a doua parte a lunii, când vei primi și un bonus în bani.

Horoscopul lunii iulie 2015. Fecioară

Dacă ești în căutarea iubirii, în luna iulie s-ar putea să te atingă săgeata lui Cupidon. Dacă ești deja într-o relație și simți că aceasta stagnează, poate a venit momentul să te întrebi dacă mai are rost să continuați sau este mai bine să mergeți pe drumuri separate. Fii precaut la locul de muncă deoarece urmează o perioadă grea și este mai bine să nu ieși în evidență.

Continuare AICI

Sa va fie luna iulie asa cum va doriti!


Si-au lasat amprenta↓


Be the first to comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *