Concentreaza-te spre ce va fi!

  Vorbeam zilele trecute cu o persoana foarte apropiata mie de ” ciudateniile ” vietii, de cat de mult ni se poate schimba viata, de la an la an…

Mi-a zis pe sleau, cum si prefer sa mi se spuna, ca mi-s omul trecutului. In sensul ca sunt prinsa de trecut si ma tin de el. Nimic deranjant in asta, pentru ca asa si este. Eu nu stiu sa-mi iau ramas bun de la etapele care se termina, nici de la oamenii care prefera alt drum, poate pentru ca m-am implicat PREA mult… Stau prin preajma, ma razgandesc in privinta oamenilor, flutur steagul pacii, si… e gresit.

Ma bucur ca in adevaratul sens al cuvantului am fost facuta sa realizez asta! Am realizat, invatat de fapt, ca nu are rost sa duc mai departe anumite capitole deja incheiate, cu sau fara dorinta/implicarea mea. E un moment excelent sa fac ce fac altii, sa trasez o directie DOAR spre cei dragi mie, impreuna cu cei dragi mie; trecutul fiind de acum inainte doar o amintire sau sursa unor invataturi intelepte. Am sa incerc sa privesc doar spre viitor de acum, sa nu ma mai mai intorc inapoi decat pentru a accesa, din cand in cand, atunci cand am nevoie, cate o lectie acumulata, cate o informatie de demult sau o amintire frumoasa.

Vorba cuiva „ Concentreaza-te doar spre ce/cine ai, spre ce/cine te vrea si spre ce va fi! Restul fa sa fie istorie.

I`ll do my best!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 6 Comments
 1. Dan spune:

  In teorie pare simplu sa traiesti in prezent si sa iti faci planuri de viitor dar daca sunt lucruri si oameni in trecut de care inca te mai leaga ceva……………..

 2. C spune:

  Sfaturi bune pt ca unele lucruri din trecut nu aduc decat tristete

 3. trenda spune:

  Oare poti sa te detasezi de trecut si sa te bucuri doar de ce ai in prezent si sa speri pentru un viitor mai bun? Si mie mi s-a spus acelasi lucru: traiesti prea mult in trecut si nu privesti spre viitor… Sincer? M-am simtit oarecum frustrata cand mi s-a spus acest lucru… Apoi am stat pe ganduri… Mi-am dat seama ca persoana respectiva avea dreptate… Dar tot nu reusesc sa ma detasez de trecut si nici de persoanele din trecutul meu. Poate nu vreau?!

  • addicted spune:

   Este clar o chestiune de vointa, pentru ca vorba aia ” nu exista nu pot, exista nu vreau „. Nici eu nu am vrut pana in momentul in care n-am realizat cu adevarat ca a sta prins in trecut nu-ti aduce nimic in prezent. Trebuie sa accesam doar ce a fost frumos si placut chiar si legat de persoanele din trecut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *