pisicile ne scapa de energia negativa

Cum ne scapa pisicile de energia negativa

  Stiu ca foarte multi dintre voi nu ati crede nici o secunda ca pisicile ne-ar putea scapa de energia negativa. Nici eu nu am crezut pana acum cativa ani. Iata insa ca pot face asta. Cum? Aparent simplu.

Pisica este SINGURUL mamifer care, pentru a trai, are nevoie de o anumita cantitate de energie negativa. Nu v-ati intrebat niciodata de ce pisicilor le place sa stea langa PC, pe laptopuri, langa televizoare, frigider, masini de spalat in functiune, in general pe aparatura ce iradiaza in mediul inconjurator oscilatii electromagnetice negative!? Nu fac asta doar pentru ca sunt sursa de caldura.  Eu obisnuiam sa o indepartez pe Noa de toate astea, crezand ca ii face face si ei rau, asa cum ne face si noua, iar ea… revenea in acelasi loc. Cel mai des se ” incarca ” in spatele televizorului, acolo obisnuieste sa doarma in unele zile si cate 4-5 ore. Evident ca o las, stiind de ce face asta. Al 2-lea loc pe care il prefera este laptopul, fie se aseaza dupa laptop sau pe taste cand am eu treaba, fie cand e inchisa clapita, se face comoda si doarme. Initial ma gandeam ca se incalzeste, dar vara explicatia asta a picat.

Cum ne scapa pisicile de energia negativa

Cand era mai mica o prindeam pe cuptorul cu microunde, care era pus pe frigider. Deci, cu cat nivelul oscilatiilor este mai mare, cu atat pisica este mai fericita! Asta nu o spun eu, ci studiile. Deci dont blame the messager!

De asemenea, atunci cand pisica simte dereglarile din organismul uman, cand simte durerile, care sunt cauzate de modificarile potentialului energetic, vin si se aseaza langa noi sau pe locul ” bolnav „, se instaleaza si se ” incarca „. Pisica este capabila sa absorba toata energia de care noi nu avem nevoie, determinandu-ne sa ne relaxam. Ea va pleca in momentul in care nu mai are ce lua, de aceea e bine sa o lasati sa plece cand vrea sa faca asta.

Pisicile normalizeaza presiunea arteriala si se va lupta cu diferite afectiuni cardio-vasculare, daca nu sunt de origine organica; vindeca gripa, contuziile, insomnia si alina crizele de ficat si stomac. Asta pot sa afirm si eu, cu toata sinceritatea! Din pacate, ma lupt cu gastrita de foarte multi ani iar crizele sunt nelipsite. Ori de cate ori am cate una, Noa este prezenta langa mine si da, alina durerea. Cam asa imi alina durerea :

pisicile energie negativa Noa

Pentru un om bolnav, ideal ar fi sa aiba si catel si pisicuta. Pisicuta, dupa cum va spuneam, este capabila sa estompeze procesele inflamatoare si sa inlature durerea, eliminand energia negativa, iar catelusii il ajuta pe om sa-si refaca puterile si sa-si ridice tonusul vital. Aceste animalute pot lucra cu succes ca o echipa! happy

Da dragilor, credeti sau nu, o casa in care oamenii traiesc in armonie cu animalele, este ocolita de nenorociri, pentru ca in acel loc se creeaza un sistem energetic foarte benefic.

„If there were to be a universal sound depicting peace, I would surely vote for the purr.” -Barbara L Diamond


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 6 Comments
  1. Anonim spune:

    Ce motata ai ?

  2. Daniela spune:

    Sa stii ca multa vreme m-am intrebat si eu de ce le place sa stea cocotate pe frigider sau pe alte electrocasnice mari…. cat despre puterea lor de absortie a durerii, ma incred in ea, alina durerea cum alina si singuratatea.

  3. Cata spune:

    Sunt un om ce iubeste cainii dar caruia ii plac si pisicile si stiam ca torsul lor poate face mult bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *