Cum a fost salvata de la moarte o pisica folosind vodca

 In timp ce alcoolul este de obicei notoriu pentru a face rau sanatatii, mai degraba decat pentru a o imbunatati, in acest caz a fost o vodca, care a salvat viata unei pisici aflata la usa mortii.

Cum a fost salvata de la moarte o pisica datorita unei picaturi de vodca

In Brisbane, Australia, s-a gasit o pe strada o pisica, care prezinta semne de ingestie a antigelului, un pericol mortal pentru orice fiinta vie, si a fost dusa de urgenta la RSPCA pentru tratamentul de urgenta. Cand testele de sange ale pisicii au revenit pozitive pentru insuficienta renala, personalul medical a stiut ca au foarte putin timp pentru a actiona, daca voiau sa-i salveze viata.

Ca un noroc facut, una dintre asistente s-a intamplat sa aiba „leacul” in masina ei: o sticla de Absolut vodka. Personalul a introdus imediat in perfuzie o picatura iar in cateva ore, starea pisicii care a fost adusa in pragul mortii, s-a stabilizat.

Basically once you put the alcohol into his blood it metabolizes that instead, and gives the antifreeze time to pass in a less toxic form. Unfortunately we have seen a lot of baiting going on and some of it is using antifreeze, And that’s really disturbing because from what I understand it can take a small teaspoon, and it’s a very unpleasant way to die. Cats in particular are attracted to it because of the sweet taste.

Michael Beatty – RSPCA

Asistentele care au avut grija de ea au ales deja un nume perfect pentru felina: „Tipsy„. big grin

Asadar, alcoolul poate fi un real ajutor pentru otravirea cu antigel, INSA daca voi va veti confrunta cu o astfel de situatie ( sper sa nu! ), cereti imediat sfatul medicului, nu actionati voi singuri.


Si-au lasat amprenta↓


Be the first to comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *