Daca vreti sa va scutiti de disconfortul cauzat de balonari, crampe si senzatiile de voma, ar trebui sa invatati cum sa combinati alimentele si in cat timp se digera sucurile si alimentele. Daca nu tinem cont de astea, iar mancarea ajunge in intestinele noastre nedigerata bine ea aceasta intra in putrefactie in interiorul organismului si poate ramane blocata acolo. Astfel acumulam substante toxice ce ne otravesc de la o zi la alta mai mult, expunandu-ne desigur la o serie de boli.
De aceea, sunt bine venite curele de detoxifiere, ceaiurile diuretice, si chiar clismele. Dar inainte de astea, trebuie sa retinem ca alimentele crude se digera mult mai rapid decat cele preparate prin fierbere, coacere si prajire.
Cum poate multi stiti, legumele si fructele fermenteaza in stomac, si trebuie sa evitati sa consumati fructele si legumele imediat dupa masa; pe cand produsele din carne, lactate, oua intra in putrefactie, daca stau prea mult in organism. Fermentatia provoaca balonare, crampe si poate creste aciditatea corpului, iar putrefactia intoxica organismul cu substante toxice.
Iata, scurt si la obiect, in cat timp se digera sucurile, legumele si fructele, si alte diverse alimente.
Ar fi bine ca lumea sa listeze acest tabel si sa-l aiba mereu la vedere!
Cam da, dar din pacate interesul este mic… Si apoi se plang de diferite stari.
Util, merci
Cu placere!
Adioooooooooooo carne de porc!!! decat daca nu mai mananc toata ziua.
)