Alegerile din fiecare zi

Tu de ce anume ai nevoie pentru a ramane optimist?

Indiferent de ce avem sau de CAT avem, intreaga viata vom simti ca nu avem destul, atat pe plan sentimental cat si material. Mereu vom tinde spre mai mult, in special cand ceea ce avem nu ne mai aduce satisfactie, cand realitatea ne copleseste, ne provoaca nemultumire si ne face nefericiti.

alegerile din fiecare zi

In acele momente, TU ce alegi sa privesti? Partea buna sau partea rea? Parte frumoasa sau partea urata? Luam oboseala din eforturile pe care le facem sau castigurile din munca depusa?

Eu iau castigurile, partea buna a lucrurile, partea placuta din toata oboseala dobandita,si ma concentrez in continuare asupra a ceea ce am, nu asupra a ceea ce-mi lipseste! Anul trecut mi-a dat o lectie foarte buna, oricat de multe ai avea, intotdeauna iti vei dori mai mult/e, asa ca personal am inceput sa invat sa gasesc fericirea in jurul meu, in tot ce ma inconjoara, in tot CE AM.

Sunt fericita pentru ca am descoperit ca exista echilibru intre ceea ce gandesti, ceea ce simti si ceea ce faci.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 4 Comments
 1. Adda spune:

  Buna alegere si bun indemn happy

 2. Cata spune:

  Decat sa te plangi de ce nu ai mai bine profiti de ce ai. happy

  • Christinne spune:

   Si daca nu ai nimic, desteapto?

   • addicted spune:

    „Nimic” este relativ. happy Inseamna ceva pentru fiecare in parte si ma indoiesc ca exista persoane care sa nu aiba absolut nimic. Poate nu au indeajuns de mult/e, poate nu sunt multumiti si fericiti; poate sunt lenesi ce spera la mai mult dar nu fac nimic pentru asta.
    Si daca intradevar nu ai nimic. muncesti pentru a avea. happy

    Desteptii de noi iti ureaza zi buna si viata implinita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *