Luni – Cum sa te ingrijesti de sanatatea fizica si emotionala

It is difficult to take care that you have to take care of yourself, but it is utmost important to actually take care of yourself.

Fericire = Armonie = Sanatate

Fericirea ne influenteaza atat sanatatea fizica cat si pe cea emotionala, mentala. Daca nu incepem sa avem grija de noi, si sa acordam prea multa importanta celorlalti, frustrarea, tensiunea, furia apar, iar acestea nu sunt stari ce tocmai anima individul.

Cum sa te ingrijesti de sanatatea fizica si emotionala 

Stiu, este greu sa ne gasim timp doar pentru noi si sa iesim singuri din stari neintelese, cei din jurul nostru pot foarte usor sa ne ignora trairile, sentimentele, sperand ca acestea vor trece. Dar, la un anumit punct pot aparea consecinte grave, din cauza unor lucruri ce ne apasa, a unor trairi interne, a unei… anxietati. Boli fizice grave se pot dezvolta.

Femeile sunt mult mai expuse acestor probleme, deoarece gandesc ca a pune sanatatea mentala si emotionala inaintea altor lucruri inseamna egoist.

Ce trebuie sa faceti mai exact?

Agatati-va de acele ritualuri ce va aduc liniste si fericire. Fie ca este vorba de cafeaua de dimineata, de cartea preferata recitita dupa-amiaza sau plimbarile de seara. Concentrati-va asupra sanatatii voastre emotionale si faceti cateva ajustari.

Invatati lucruri noi, sa cantati la un instrument, scrieti in jurnale, mergeti la sala, invatati sa faceti yoga, invatati o limba straina, sa impeletiti, sa va jucati cu cei mici; apelati la acele carti de colorat pentru adulti, faceti orice va distrage atentia de la activitatile stresanti.

Apelati la ajutorul masajului, aprindeti lumanari parfumate si simtiti-va bine. Nu e greu sa ai grija de tine, nu e greu te ingrijesti de sanatatea fizica si emotionala!

This is your moment.

This is your time.

No one has the powers to snatch this moment from you.

Pause .

B   R  E  A  T  H  E…

It’s the time for your total happiness well being.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 2 Comments
  1. Cata. says:

    Si sa ceri ajutorul, sa vorbesti cu cine iti e mai apropiat!

  2. Ana says:

    respiri si mergi mai departe ,saptamana frumoasa

Leave a Reply

Your email address will not be published.