Zilele de luni, leacuri pentru depresivii zilelor de luni

Nu zic o noutate, foarte multi dintre noi, muuuuuuuuuulti rau, urasc zilele de luni. Nimic rau in asta, ceva trebuie sa ne mistuie sufletul si de ura, nu? laughing

Totusi, daca va zic ca depresia zilei de luni e aceeasi ca cea de marti/miercuri/joi, ce mai spuneti/ganditi? Da, cercetatorii au demontat mitul mizerabilei zile de luni. Se pare ca uram toate zilele in mod egal!

Stiinta spune ca, de fapt, tu nu esti cu adevarat intr-o stare de spirit mai rea astazi, decat vei fi maine. Un studiu publicat intr-un jurnal de psihologie pozitiva releva ca, desi ne gandim ca suntem mai nefericiti in zilele de luni, nu suntem. De fapt, starea de spirit in zilele de luni, nu este mai rea si acuta decat in oricare alta zi a saptamanii, cu exceptia zilei de vineri.

Deasemenea, “ziua cea mai deprimanta a anului” este o zi de luni. Poreclita “Blue Monday” cade in a treia zi de luni din ianuarie. Se pare ca nici asta nu e reala.

the premise of “Blue Monday” was dreamed up by Sky Travel, a PR company, just in time for people to take a summer holiday.

Cat de convenabil!

Another British survey found that people tend to complain more on Mondays. According to a spokesperson for the company that funded the “research,” the average person apparently whines for about 34 minutes on Monday morning compared to just 22 minutes on other weekdays. The spokesperson also told the press that the survey found health-related problems to be a leading factor behind all that Monday-morning complaining.

Cine a nascocit treaba asta? O companie farmaceutica, eiiiiii, pai nu e tot PR?

In sine, ideea e simpla, depresia zilelor de luni e doar in capul vostru, si v-o acutizati singuri, so buck up, you’ll be just as unhappy tomorrow as you are today! winking

Leacul pentru depresivii zilei de luni, propus de mine, este urmatorul:


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 2 Comments
  1. Corina says:

    daca nu iti place ce faci fiecare zi e luni happy

Leave a Reply

Your email address will not be published.