Luni – Abecedarul fericii

 Ne-am programat stilul nostru de viata, relatiile si gandurile, dupa rutina zilei.

Sentimente precum placerea si durerea sunt mereu in schimbare. Fie unul,fie altul, la un moment dat domina modul in care vedem viata noastra. (Sadly, in this era we see it on moment to moment basis).

Aici aveti 3 obiceiuri fericite pe care ar trebui ca fiecare dintre noi sa le cultive; eu le numesc – ABCcedarul fericirii.

A. O imbratisare calda

Ori de cate ori aveti nevoie de ea, ofera-ti o imbratisare mare si impacheteaza durerea, frica si amintiri neplacute in… dragoste. Cand gandurile rele sau sentimente triste va vin in minte, imaginati-va ca primiti o mare imbratisare calda din partea celor mai dragi persoane, and remember how great it makes you feel. Bucurati-va de fiecare sentiment cald si iubitor, chiar si pentru un moment, iar apoi indreptati-va atentia la obiectivele pozitive si constructive.

Concentrandu-te pe ceea ce este in neregula te tine blocat in mizerie.

B. Fii iubitor

Happy people are the most loving people!!!

Lor le place ceea ce fac, ei iubesc oamenii din jurul lor, ei iubesc munca lor si ei se iubesc. Ori de cate ori dragostea este limitata sau lipseste, nu exista nici un gram de fericire.

To be happy, try to love expansively and extensively.

CCommit and Focus.

 Our Focus Determines Our Feelings.

Daca te gandesti doar la lucruri rele si-ti faci scenarii, nu reusesti decat sa te arunci in mainile anxietatii si a tristetii. „Suceste-ti” atentia spre lucruri bune, caci ne incarc cu energie si ambitie, ne fac sa ne simtim fericiti, plini de energie si entuziast. De aceea este atat de important sa te comuti de la probleme, la posibile solutii pozitive, cat mai rapid.

Every day is a different day, si fiecare situatie este diferita. Dar putem face un obicei din a fi fericiti tot timpul pentru a pastra continutul sufletului nostru intact, asa cum ne chinuim sa ne mentinem corpul sanatos si hidratat prin a ne face un obicei de a bea 8-12 pahare de apa pe zi. E la fel!

Try to have a good time all of the time.Fuel your life and your work with Love and Fun!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 2 Comments
  1. Emmi spune:

    Cat de draguuut , imi plac oamenii pozitivi <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *