Luni – Te framanti fara rost!

Heeeeei! Este LUNI. (Te rog, nu fa acea fata!)

Toata lumea este unic in acest univers si toata lumea are aceasta calitate de a fi si de a face pe altii fericiti. Fiecare suflet este un suflet uimitor. Poate nu te-ai putea gandi la tine ca la un suflet uimitor de fericit dar esti!

Probabil te-ai lovit dealungul vietii de atat de multe lucruri groaznice, din cauza carora, poate, nu te recunosti ca fiind un suflet bun si fericit.

Exista unii oameni norocosi care s-au recunoscut ca suflete uimitoare si fericite si cauta sa pastreze asta. La fel cum se nasti cu, capacitatea de a respira, de a merge, a vorbi, a visa, te nasti si cu, capacitatea de a fi fericit si de a trai o saptamana ignorand ACELE ” zile de luni „.

Stiu, stiu – zilele de luni sunt denumite „clasic” (Monday Dragon  Classic Monday) si toata fericirea, pacea, rabdarea, calmitatea, bucuria dispar cand unii realizeaza ca a doua zi e Luni. Ar trebui sa regandeasca ziua aceasta, e doar o zi din intreaga lor viata; o zi pe care mai tarziu s-ar putea sa si-o doreasca inapoi!

Cand te trezesti in fiecare luni, ar trebui sa fii plin de emotie, pentru ca stii ca aceasta zi si aceasta saptaana vor fi pline de lucruri mari si fericite!

Fericit este omul care poate privi, in fiecare zi, ceva atat de pur si de senin cum este cerul la apus, in timp ce lumea se framanta fara rost.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 4 Comments
  1. Cata. spune:

    Suntem o natie de plangaciosi. happy

  2. Mih. spune:

    Ziua de luni e placuta pentru cei carora le place ceea ce fac. happy Saptamana scurta si odihnitoare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *