8 Martie 2017. Cum sarbatorim anul acesta ziua femeii?

8 Martie – „Ziua femeii”.

Daca ar fi dupa mine ar fi doar – ziua mamei! Am mai spus-o in trecut, si o repet, nu ma simt sarbatorita (desi teoretic e ziua FEMEII), pana nu devin mama. Ideea asta o am de mica, si stiu ca pana la revolutia din `89 aceasta era notiunea, 8 martie = ziua mamei. Dupa Revolutia din 1989, in Romania, notiunea de ziua mamei a fost inlocuita cu ziua femeii.

… În Occident, însă, 8 martie este o zi de proteste, de manifestații. De afirmare a Identității Femeii Emancipate. O Zi a Femeii-Bărbat. A anti-Femeii.

Cum sarbatorim anul acesta ziua femeii?

Mi-as placea sa cred ca cei care sunt aproape de familii, isi scot mamele/bunicutele in oras si le rasfata. Asa ar fi firesc sa sarbatorim 8 martie. Daca nu va sta in obisnuita sa faceti asta mai des, macar de ziua femeii sa o faceti. Nu doar soarele ar trebui sa le incalzeasca sufletele…

Eu nu o am pe mama aproape sa iesim ” ca fetele „, sa ii fac micul dejun, sa impartim cafeaua, etc., iar bunicute… din pacate nu mai am. Dar cat le-am avut aproape, am facut astfel incat sa se simta apreciate. Mama oricum va avea o mica surpriza maine, chiar de nu ii sunt fizic aproape, si faptul c-am sa o stiu din nou surprinsa, ma face taaaaare fericita!

Nu ignorati aceasta zi, MACAR aceasta zi. Orice femeie, fie ea si mai ” baietoasa ” si ” miserupista „, asteapta, si isi doreste, sa primeasca flori si/sau cadouri, in semn de respect, recunostinta si multumire.

8 martie cum sarbatorim

8 Martie este ziua in care femeia este, sau ar trebui sa fie, ridicata pe piedestalul unei regine!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 3 Comments
  1. Natalia spune:

    Ideal asa ar fi, ca toate femeile sa fie macar in ziua asta apreciate!

  2. Catalin spune:

    La multi dragelor!

  3. Anonim spune:

    sunt lucruri pe care inca le descopar happy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *