Loa by Kuma un nou element de design cu un puternic impact vizual

 Loa by Kuma un nou element de design cu un puternic impact vizual

Atunci când credeai că inovaţia are limite în anumite domenii, apare un nou element, neobișnuit, cu un puternic impact vizual, care te uimeşte.

Loa by Kuma este noul lavoar executat cu tehnica de turnare continuă cu bolul, care iese din blat. Loa combină puritatea designului nordic cu eleganța fără vârstă, într-o colecţie vastă, în care gama de forme şi colori, pot duce la combinaţii îndrăzneţe. Materialul Rector – solid surface din care este confecţionat Loa, subliniază caracterul proaspăt al lavoarului şi robusteţea lui. Loa păstrează caracterul iconic al unui element minimalist, dar aduce un plus de versatilitate, datorită posibilităţii de a combina două culori pentru blat, respectiv lavoar, a  poziţionării care poate fi centrată pe blat sau asimetrică, dar şi gamei variate de culori disponibile.

 Identitatea puternică a colecţiei, este dată de elementele vizuale și funcționale, care creează o nouă poveste de succes în design. Limbajul de design este unul atemporal, care poate deveni cu uşurinţă popular atât pentru spaţiile publice, cât şi pentru cele particulare. Un beneficiu practic al colecţiilor Kuma turnate continuu cu blatul, este lipsa îmbinărilor, ceea ce face şi din Loa o colecţie modernă, uşor de întreţinut, care foloseşte elemente inovative, pentru a aduce o valoare adăugată reală și rafinament în spaţii diverse. Datorită siluetei sale subțire și rafinate, Loa este clar definit, elegant şi funcțional.

Gama Loa by Kuma este disponibilă în 3 variante de bol: dreptunghiular, oval, şi rotund. Dimensiunile lavoarului şi ale ale blatului pot fi personalizate, pentru a crea un spaţiu elegant şi funcţional.

http://www.kumaromania.ro


Si-au lasat amprenta↓


Be the first to comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *