aplicatie uv patch

La Roche Posay, primul UV Patch

La Roche Posay, primul UV Patch

La ultimul eveniment organizat de La Roche Posay, Save your Skin, renumitul brand a prezentat si primul UV Patch, adica un plasture conectat care sustine un comportament de expunere la soare in maxima siguranta. Astfel te poti expune responsabil la soare si, evident, se reduce riscul de arsuri solare!

Acest plasture UV este unul inteligent, avand o aplicatie dedicata MY UV PATCH, care masoara nivelul radiatiilor, si ofera recomandari in timpul expunerii la soare. Cum mai exact functioneaza? Plasturele UV PATCH contine straturi fotosensibile care isi schimba culoarea la expunerea la soare,si odata scanat cu aplicatia, indica instant informatii cu privire la tipul de ten, si metoda indicata de protectie solara.

Plasturele este ultra subtire, se aplica foarte simplu, si este rezistent la apa si adaptat pielii sensibile, poate fi purtat pe spatele antebratului pana la 5 zile.

Nici pe mine nu m-a ocolit, nici n-aveam cum sa il ratez, fiind intr-o forma atragatoare sufletului meu – sub forma de inima.

plasture la roche posay uv patch

Daca si voi vi-l doriti il puteti comanda gratuit de aici : http://www.laroche-posay.ro/articol/expuneti-va-la-soare-responsabil/a31167.aspx

Astea fiind povestite, va repet… Evitati expunerea la soare fara protectie!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 2 Comments
  1. Anonima spune:

    Comand si eu,mc

  2. Ella spune:

    Am comandat si eu big grin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *