Cum arata modelul unui antreprenor de succes

  Antreprenoriatul incepe sa devina un fel de moda, ceva ce fiecare isi inchipuie ca poate face, dar nimeni nu stie cum arata modelul unui antreprenor de succes, si cum se defineste un antreprenor.

Sunt multi ce isi doresc sa devina antreprenori, au idei de afaceri, dar nu au toate elementele si nici capacitatea necesara pentru a si face asta, si a pune in practica ceea ce le agita mintile. In timp ce unii se umfla arogant in pene crezand ca ar putea muta muntii din loc doar din vorbe, dar nu se implica 100%, ceea ce din start duce spre un esec, altii, cu viziune si ambitie, cu un plan bine stabilit si proitecte palpabile, isi imagineaza ca nu-i de ei acest ” job “, ca nu-s facuti pentru asta, desi au atuurile unui antreprenor.

Cum arata modelul unui antreprenor de succes

The critical ingredient is getting off your butt and doing something. It’s as simple as that. A lot of people have ideas, but there are few who decide to do something about them now. Not tomorrow. Not next week. But today. The true entrepreneur is a doer, not a dreamer.

Nimeni nu a spus ca este usor sa fii antreprenor.

A fi un antreprenor de succes inseamna in primul rand a-ti ASUMA, a avea viziune, curaj si pasiune. Ca antreprenor e musai sa fii mereu pregatit, si pentru succes si pentru infrangeri. Ideea e sa nu te focusezi pe infrangeri si sa te ambitionezi sa continui, daca simti ca pentru asta esti facut! Succesul in ceea ce faci implica spirit de aventura si, repet, curaj! Si nu, nu este faptul ca cei curajosi nu au temeri, este faptul ca au ales sa avanseze oricum. Succesul nu inseamna niciodată o lipsa de esecuri de-a lungul căii, dar intotdeauna inseamna sa continui pe drum chiar si dupa caderi nenumarate. Este proverbul acela vechi ca poti sa cazi de 9 ori, dar pentru a avea succes, trebuie sa te ridici de 10 ori.

Un antreprenor la inceput de drum este cu mintea si sufletul in proiecte 24 din 24, munceste mai mult decat un angajat, si pana sa se bucure de roadele succesului, da mult din coate. Este o munca asidua, o munca de asumare, stresanta, si e dispus oricand sa isi riste banii si reputatia.

In acelasi timp, un antreprenor trebuie sa emane in mod constant o stare de spirit increzatoare si optimista, sa aiba capacitatea de a-si pastra zambetul pe buze, si a inspira siguranta celor in fata carora se prezinta! Trebuie sa aiba capacitatea de a ramane confortabil in momente de disconfort. A fi antreprenor inseamna a satisface 100% nevoile consumatorului vis a vis de un produs, de a urmari si fructifica orice oportunitate, cu orice risc.

“The price of success is hard work, dedication to the job at hand and the determination that whether we win or lose, we have applied the best of ourselves to the task at hand.” – Vince Lombardi

Cand aveti o viziune mare si combinati aceasta perspectiva cu o actiune palpabile, nu aveti cum sa dati gres!


Si-au lasat amprenta↓


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.