fursecuri fragede cu unt si agrise

Rețetă rapidă. Fursecuri fragede cu unt, agrișe și GREEN SUGAR vanilat

  Nu știu cum sunteți voi, însă mie cheful de gătit îmi vine în plină vară și se întinde până-n iarna. Vara pe caniculă sunt activă rau din acest punct de vedere, oricum vi s-ar părea, pur si simplu atunci e momentul când mă apucă. Doar nu-mi va tăia mie cheful căldura!?

De data aceasta, pe lângă tot ce-am făcut în vară și nu am pozat, pe o zi deloc caniculară, m-am apucat de făcut fursecuri cu unt, agrișe și GREEN SUGAR. Foarte simplu de făcut, foarte rapid, în 10 minute, foarte gustoase șiiiiii low calorie. Am să trec direct la rețetă, nu vă mai țin în detalii.

Rețetă rapidă. Fursecuri cu unt, agrișe și GREEN SUGAR

Avem nevoie de:

  • 100 g făină
  • 70g unt 82% grăsime, la temperatura camerei
  • 70g zăhăr pulbere GREEN SUGAR
  • agrișe ( sau stafide, ce doriți )
  • 2 ouă
  • praf de sare
  • GREEN SUGAR Vanilat

Modalitate de preparare

Într-un bol se amestecă untul cu zahărul și se amestecă bine până se combină untul cu zahărul, până ajunge practic să arate ca o cremă. Apoi adăugăm pe rând ouăle, praful de sare și green sugar vanilat, și amestecăm foarte bine. După ce compoziția a fost foarte bine amestecată, adăugăm și făina și o încorporăm bine iar apoi adăugăm agrișele. Amestecăm foarte bine și pregătim tava cu foaie de copt.

Pentru a lua compozția din bol și a forma fursecurile, eu am folosit o spatulă pentru înghețată, am avut una din plastic rezistent, luată din Jumbo. Cuptorul trebuie să fie preîncălzit la 200 grade iar fursecurile se lasă 10 minuțele.

Mie mi-au ieșit 11 fursecuri și două cornulețe simple pe care am pus zahăr vanilat și pe deasupra pentru c-am vrut să testez și cornulețele. Data viitoare le fac, cu nucă măcinată. Merg PERFECT dimineața la cafea sau ceai, servite de sărbători musafirilor, etc.

fursecuri fragede cu unt si agrise

Produse Green Sugar găsiți pe greensugar.ro, laboratoareleremedia.ro sau în Farmacia Tei și Catena.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 1 Comment
  1. ana. spune:

    ce bine au iesit si ce poza frumoasa ai facut imi place si cartea am citit-o happy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *