Dimineţi de toamnă Forte – Lemon Sorbetti

Din punguța cu surprize am luat cu nerăbdare primul sortiment de ceai Tea forte – Lemon Sorbetti ce conține: ceai verde organic, lemongrass organic, lemon verbină organică, aromă naturală de lămâie și puțintică, cofeină.

Din start mi-am zis că va fi un ceai ce-mi va încânta simțurile și asta datorită parfumului intens ce m-a întâmpinat la deschiderea pliculețului. Trecând peste faptul că i-am dat târcoale 4 minute cât l-am lăsat la infuzat, de nerăbdare, și că A. deja pândea să-mi fure cana de ceai, mărturisesc c-am reușit să-mi învălui bucătăria într-un parfum plăcut şi intens de lămâie; parfum de…. vară.

Ce-aș putea spune de gust? În primul rând țin să precizez că nu am băut niciodată un ceai (la plic) atât de aromat, delicios și fresh! Mi-a plăcut teribil de mult faptul că nu am dat de o aromă superficială ci de una puternică şi naturală de lămâie.

E un ceai ce cu drag te poate acompania în diminețile mohorâte, un ceai ce-ți va face respirația să capete prospețimea citricelor. Lemon Sorbetti se număra clar printre ceaiurile pe care le voi achiziţiona în viitorul apropiat și-l voi ține aproape pentru fiecare zi. Îl recomand cu drag persoanelor cărora le plac aromele naturale de lămâie și ceaiurile fresh.

Ceaiul îl găsiți pe site-ul Tea Forte la prețul de 25lei – 16 pliculețe


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 16 Comments
  1. NightOn spune:

    Cana, vreau cana! laughing Păi bine măi domnișoară, vii pe aici și etalezi cănuțe atât de frumoase? Măcar fă un concurs cu premii în cănuțe frumoase tongue (eu și ideile copilului din mine laughing ) Sună bine descrierea ceaiului. Cred că-l voi încerca și eu.

    • addicted spune:

      Pai am o artilerie de cani si canite. blushing In total ca aici am mai putine dar daca le pun si pe cele de la Suceava…..
      Saptamana aceasta urmeaza sa mai primesc una in dar dupa ce saptamana trecuta am primit-o pe cea din imagine de la A.
      Ideea ta este foarte buna si ma tenteaza sa fac niste concursuri cu ceaiuri si/sau accesorii.

  2. Mihaela spune:

    Suna tare bine si delicios! happy

  3. florin spune:

    Dar tu esti experta in ceaiuri.Nu e prima si sigur nici ultima postare legata de acest obicei aristocrat.

  4. Max Peter spune:

    N-am avut până acum curaj să încerc ceaiurile care au un amestec de ceva pe lângă ceaiul adevărat… Ceaiul-ceai îmi place, câteodată îl prefer şi în locul cafelei (îţi dai seama!)… Dar mă faci curios…

    • addicted spune:

      Pai stii care e partea buna la aceste ceaiuri? Ca majoritatea NU contin arome ci sunt ceaiuri pure, adevarate cum le zici tu. Iti poti da seama cu usurinta care contin arome si care nu. Eu dintr-un astfel de ceai mi-am facut doua infuzii ceea ce la ceaiurile Celmar de exemplu nu se va intampla niciodata! happy

  5. Andera Y spune:

    Mai am cateva sortimente de ceaiuri pe care trebuie neaparat sa le incerc. Il adaug si pe asta pe listuta. big grin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *