Incepand de azi…

.. nu-mi mai pasa ( de UNELE persoane/situatii etc )!

Mi se reproseaza faptul:
-ca sunt prea amabila “Amabilitatea ta le da de inteles c-ar avea o mica portita catre.. tine” am citat happy O fi asa, nu o fi.. eu pana acum n-am observat, nu mi s-a intamplat etc dar daca din exterior mi se spune, atunci asa e.
-ca sunt prea buna ” Gresesti mult nepedepsindu-i pe cei ce profita de N ori de bunatatea ta .. ” am citat din nou . De asta sunt constienta insa.. asa mi-e firea. Mi-e rusine de rusinea altora, mi-e mila pana si de prostia lor ..
-prea sensibila ” Lasi mult prea mult prostioare sa te atinga !!!! Nu te mai stresa din orice, nu mai plange, NU MAI PUNE “BOTUL” la chichinete “. Si daca acele “chichinete” ( pentru unii .. ) dor? Cum faci sa nu te doara? cine te invata asta daca asa ai fost dintodeauna????Si oare daca acele ” prostioare ” ma dor asta nu cumva inseamna CA-MI PASA!?? Preferati sa nu-mi mai pese?
-dau bani/mancare la oamenii saraci ” Vaaai da`cum sa le dai? sunt tigani!!!! Se duc si-i beau la carciuma si cand nu le dai te injura.”. si de ce m-ar interesa ce fac cu ei? simt ca ajut!! ma simt bine si la urma urmei nu asta conteaza? Nu la toti ne ziceau parintii cand eram mici ” Fa o fapta buna din cand in cand, fa una mica pentru tine la Doamne Doamne ” !?
-ca nu-mi recunosc greselile ” Eu spre deosebire de tine vin si recunosc ca am gresit INTOTDEAUNA” ,right.Nu stiu daca exista vreo persoana careia sa-i placa sa recunoasca ca a gresit, nu stiu daca exista vreo persoana careia sa-i placa sa greseasca fata de cei la care tin!!! Si e wrong, imi recunosc greselile doar deseori o fac intr-un mod stupid, plangandhappy Normal ar trebui sa vin si sa urlu ” imi pare raaaau !!!”. Dar daca eu asa arat ca-mi pare rau, chiar mai este nevoie de acele cuvinte?Ca as putea sa le arunc oricand fara sa arunc o lacrima, dar asta ar insemna ca nu-mi pasa indeajuns de tare. Deci chiar vreti cuvinte?happy
si ar mai fi cateva ” calitati ” dar le pastrez .. happy
Sa nu va mirati daca nu am sa mai fac glume cu voi, sa nu va mirati daca am sa fiu mai serioasa, sa nu va mirati daca am sa devin insensibila-n unele chestii, i can do that happy
Sa nu va mire schimbarea!
“……cat despre mine, nimic din tot ce misca nu ma mai misca! “

Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 2 Comments
 1. TheDreamer says:

  Ha!

  Ce-mi place citatul!
  E ca si atunci cand zice Mircea Badea: Jbang!

  Am incheiat citatul blushing

  Rockin' quote!

  You have my support anytime, through my daily shits those written by you are mine's too.
  big hug

Leave a Reply

Your email address will not be published.