Friendship

Trandafir sau ghimpe?

” Friendship is… like a pen with paper, apart yet together. “


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 39 Comments
 1. Am avut , dar acum nu mai consider nici un prieten/a a fi cel/cea mai buna … sora/frate , etc.
  Fiecare intr-un fel sau altul iti demonstreaza ca ti-e prieten. Si chiar am luat prea multe tzepe ca sa mai cred ca exista best friends .
  Prieteni adevarati am si eu , inafara de iub mai e o singura pers care mi-e alaturi si mi-a fost in cel mai cumplit moment prin care am putut sa trec dar pe altii care se dadeau “prieteni” d’ai mei nici macar nu i-a interesat winking … atunci iti dai seama care iti este si care nu prieten , cand ai nevoie de ei !!!

 2. addicted says:

  @cristina olariu: Pai stiu ca atunci, dar uite eu de exemplu nu ma consider un prieten f.bun, d-aia in UNELE chestii nu-i pot judeca pe cei din jurul meu… Nu-s perfecta in relatii ( de orice gen ) d-aia nici nu astept perfectiune. Tu te consideri o foarte buna prietena?

 3. Delia says:

  @ cristina olariu : Ma refer la general, nu neaparat particularizez… Pentru ca prietenii sa-ti fie alaturi mereu, trebuie sa uiti de orgoliu definitiv, si sa-l pui in aplicare foarte rar. Din acest motiv se pierd prietenii. Si trebuie recunoscute greselile atunci cand sunt facute, nu sa te ascunzi dupa ele pretinzand ca nimic nu s-a intamplat. Prieteni adevarati exista. Ii intalnesti foarte rar, tocmai de aceea e bine sa ii pretuiesti, pentru a nu-i pierde. Prietenii iti spunt PRIETENI si la necaz, si la bucurii. Trebuie doar sa stii sa-i pastrezi langa tine.

  @ addicted : Nu cred ca poate afirma cineva vreodata ca e prieten bun. Stii de ce ? Pentru ca, involuntar, exista momente cand nu poti fi alaturi de persoana respectiva atunci cand are nevoie.

 4. Delia stii f bine ca asa sunt , orgolioasa si oricum nu pot sa ma schimb pentru nimeni si pentru nimic tongue

 5. P.S : “Un prieten adevărat este cineva care îţi trece cu vederea eşecurile şi îţi tolerează succesul.”

 6. addicted says:

  @Delia: Exact, de aia am spus ca NU sunt perfecta si nu astept perfectiune!
  @cristina olariu: De tii mortis sa tii persoana respectiva langa tine.. te schimbi! happy
  @cristina olariu: Right. Sa nu ” citam din carti “si sa fim seriosi, de fiecare data in 2 va fi unul care va trece MEREU cu vederea si unul care nu va trece!
  Eu personal recunosc nu pot trece cu vederea peste multe chestii .. esecuri etc pt.ca-si constienta ca nici celalalt n-ar putea trece! E usor sa spui, sa citezi, e greu sa FACI.

 7. Nu-i greu sa faci daca cu adevarat iti pasa !

 8. addicted says:

  @cristina olariu: Exact asta iti pot intoarce si tie! happy

 9. Delia says:

  @ cristina olariu : Nu-i greu sa renunti la orgoliu sau sa iti recunosti propriile greseli, daca iti pasa cu adevarat.

 10. Nu ii greu , dar tot timpul eu am fost kre a lasat d la sine , sau care trebuie/a trebuit sa renunte la orgoiu’ winking

 11. addicted says:

  @cristina olariu: Refuz sa cred ca MEREU ai fost cea care a cedat, care a lasat sa treaca chestii. Stii? avem obiceiul prost de a spune ” mereu eu am fost cel care …. ” si nu-i deloc adevarat. Tind sa cred ca am gafat si noi si au iertat si altii si-au trecut peste, deci nu MEREU noi suntei cei ce lasam TOATE sa treaca..

 12. Chiar asa e winking . Tot timpul eu trebuie sa las de la mine si m-am cam saturat tongue
  Asta e , pana la urma urmei cine vrea sa-ti fie prieten te accepta asa cum esti si nu incearca sa te schimbe

 13. addicted says:

  @cristina olariu: If you say so.. so it be. Inseamna ca esti o prietena perfecta, insa eu ma mentin pe pozitie cu aceeasi parere.
  Cat despre schimbare ,ma scuzi.. dar daca e ceva in neregula la tine( si mai multi sau unul dar bun iti zic/e asta ) te schimbi frate. Sa nu-mi spui tu ca prietenul in niste chestii nu ti-a cerut sa te schimbi, sa renunti la anumite obiceiuri ( tot schimbari sunt ) sau tu lui ca nu te cred! happy
  Si de e asa rezulta faptul ca nu te-a acceptat asa cum esti si ai fost nevoita sa faci mici sau mari schimbari sau el sa faca.
  E o mica ” pueriala ” treaba asta cu ” ma accepti asa cum sunt. ” desi realizezi si tu ca multe sunt ” stricate ” la tine desi si tu astepti anumite schimbari de la altii ..

 14. Nu sunt o prietena perfecta winking si nici nu vreau sa fiu …

Leave a Reply

Your email address will not be published.